Masakra ten samochód i naprawdę strasznie mi się podoba. Twój projekt i Pisiego na równi nr 1. Będzie shadow line? Na razie chrom listwy i czarne dodatki zgrywają się z felgami.
Czekam za wielką premierą
Ostatnio zmieniony 28 mar 2013, 22:37 przez dzban, łącznie zmieniany 1 raz.
No i jest już cały i umyty :D
Efekt przerósł moje oczekiwania i jestem wręcz zajebiście zadowolony :D :D
Zdjęcia narazie telefonem więc jakość nie zachwyca,
ale już nie długo ogarnę jakąś porządną sesję :D
dzban, z chromów zostają ramki szyb, bo zgrywają się fajnie z rantami :D
Dzięki wszystkim za miłe słowa, fajnie że nie tylko mnie się podoba :D
Dach dachem, a lustra powinny byc albo w kolor auta albo w ori s ewentualnie rs. Takie moje zdanie. I te listwy drzwiowe tez w kolor . Moja opinia, masz Swoja wizje i rob tak zeby sie Tobie podobal. Browara mozemy wypic
joonny, no dokładnie, nie każdemu musi sie podobać,
ja robię dla siebie i coś innego niż wszystkie dlatego auto nie jest czarne,granatowe itp.
Drugiego takiego nie ma i to się dla mnie liczy
ÂŁadnieee ! ale te rury od intelcoolera da się jakoś ładnie wyprowadzić żeby było je widać tak jak tu na zdjęciu http://www.europeancarweb.com/features/ ... to_12.html ? Mam nadzieje wiesz o co mi chodzi ? poprzednio miałeś tak zrobione
Właśnie co do wlotów to może da radę jakoś kratki dorezać? Intercooler coś średnio mi pasuje i może czarny by dobrze wyglądał co? To takie tylko drobne uwagi bo oczywiście auto mistrzostwo!
Jak to lata, bo silnik też coś w trakcie lakierowania ogarniałeś prawda?
Lustra mozna zostawic czarne, ale te listwy czarne ni chu*a do niczego tam nie pasują, powinny byc w kolor jak w RSie
i do tego body to ja bym ją chociaz troszke do gory podniosl, bo taka gleba dziwnie wyglada w RSie avant