Na ten sezon gotuje jeszcze tylko jedną zmianę,
Na tyłku siądzie taki zestaw:
Po sezonie zacznie sie mocne dłubanie i wyjazd na wiosnę

Wpadnij jutro na Waszego spota... też się zjawię... lookniesz na żywo a jak nabierzesz chęci to powiem co, gdzie, jak i za ileSANT0 pisze:Te z ostatniej fotlki kozak też bym takie chciał :-D
Mój motór czy 2.7BiT od Sebastiana??...Blade05 pisze:a ja bym chciał najbardziej ten silnik
Wychodzi na to, że trochę Was nie zrozumiałem bo... poza tym, że marzy mi sie V8biTurbo to jeszcze bardziej jestem zakochany w 5.2 V10FOSS pisze:Wpadnij jutro na Waszego spota... też się zjawię... lookniesz na żywo a jak nabierzesz chęci to powiem co, gdzie, jak i za ileSANT0 pisze:Te z ostatniej fotlki kozak też bym takie chciał :-D![]()
Mój motór czy 2.7BiT od Sebastiana??...Blade05 pisze:a ja bym chciał najbardziej ten silnik
jeżeli mój to powiem szczerze, że po kilku latach latania ósemkami jakoś już na kolana mnie tak nie rzuca... tzn. nie narzekam, V8 oraz moc powyżej 300KM daje frajdę z jazdy ale jak to w życiu bywa "apetyt rośnie w miarę jedzenia" więc mógłby być trochę mocniejszy... zresztą u siebie silnik masz podobny, starszej generacji ale![]()
a jeżeli mówisz o 2.7BiT by Seba to cóż... przyznaję, robi wrażenie... ale na Twoim miejscu wolałbym dołożyć do siebie 2 "suszarki" albo zaadaptować 4.2V8BiT z RS6 C5 niż rozglądać się za 2.7BiT i później brać się za jego poważne modyfikacje
Ojj jasna sprawa, że daje radę jak ludzie wyciskają z tego spokojnie i 500KM.sebastian855 pisze:Może małolitrażowe V6 ,ale daje radęBlade05 pisze:Sebastian sorry za OT ale Twój silnik też jest mega kultowy itd itd ale to tylko małolitrażowe V6 just kidding;)![]()
Ale możliwe ze na wiosnę będzie na sprzedaż,![]()
bo przez zimę szykuję się na większe zmiany