marcin85, możliwe, ja nie wnikałem w ich robotę, wiem tylko że z jakąś śrubą był mały problem
emilzizi,
Apophis, najgorsze jest to, że teraz go dostałem znowu z naprawy i już widzę przynajmniej kilka detali do zrobienia.. chodzą mi po głowie czarne klamki wewnętrzne z RS6 i to usunięcie blachy + jeszcze lampki w środku by się przydały ledowe, w następnej kolejności jest lotka itd.. itd.. można by tak chyba bez końca. Niby nieduży koszt bo co to jest 300zł za klamki, 200zł za lampki czy 400 za lotkę, ale jak się już doda to wszystko do siebie, to jest już kolejny 1000 do mojego pliku z wydatkami na samochód w excelu
Trochę żal tak pakować kasę, a potem wystawić go za XXtyś na allegro i patrzeć jak się wszyscy śmieją że wariat bo "takie po 20 chodzo"
EDIT: Samochód już umówiony na usunięcie blachy przedniej, będzie to wycinane na wylot w zderzaku i klejone żywicą na równo bo szpachla to prowizorka i odleci prędzej czy później. W dodatku zderzaki RS są z niewdzięcznego materiału o oznaczeniu PUR, nie da się tego spawać ani nic z tym robić, tylko żywica, wiem bo kleiłem tylny

Niestety cały zabieg dopiero po 1 sierpnia.. ale przynajmniej mam czas rozejrzeć się za magnesami i innymi gratami