BTW: W piątek odebrałem samochód od lakiernika i skromnie mówiąc... tak to ja mam najpiękniejszą C5'tke na forum

No właśnie jest, bo jak ktoś nie chce podkładać podkładek żeby odsadzić zacisk do danej tarczy to ma to kolosalne znaczenie.sebastian855 pisze:Nie chodzi tu o osadzenie felgi bo to sprawa do ogarnięcia bez problemu,altium pisze:A6 i S6 mają inne piasty (inne odsadzenie ET), dlatego do A6 będzie tarcza 345, a do S6 350!sebastian855 pisze:Blade05, gratuluje zakupu,
widzę że kupujemy u tego samego źródła,heheh![]()
Dokładnie taki sam zestawik zakupiłem do siebie :D
Z ta różnicą że przód mam na tarczy 345mm
Zakładaj i pokaż jak to wygląda, bo ja jestem jeszcze przez montażem.
tylko Blade kupił sobie tarcze toczone z 360 na 350, a ja już gotowy zestaw na tarczy 345.
Tu i tu taki sam zestaw pasuje![]()
Blade, ja swoje zakładam gdzieś za około miesiąca to chyba będziesz pierwszy,
ciekawe jaki będzie efekt, podziel się wrażeniami bo ja już nie mogę się doczekać montażu :D
Kolego nie potrzebnie tutaj udowadniasz swoją wiedzę,altium pisze:No właśnie jest, bo jak ktoś nie chce podkładać podkładek żeby odsadzić zacisk do danej tarczy to ma to kolosalne znaczenie.
Można powiedzieć: fart, że znalazły się tarcze które podchodzą pod dany zacisk przykręcony bezpośrednio do zwrotnicy.
Zacisk od Cayenne nie jest pływający i musi być spasowany z tarczą co do milimetra.
Ale jak zwykle wypowiadają się "fachowcy" którzy narobili się hamulców, oj narobili!
Pierwszy w montażu zestawu Cayenne do C5 byłem akurat ja:
s6-c...ana-vt25295.htm
dawno dawno temu
Zgadza się, ale przepraszam, bo złoszczą mnie półśrodki w takich sprawach jak bezpieczeĂąstwo. Super fachmana z siebie robić nie chciałem, ale kombinowanie dla mnie przy hamulcach jest niedopuszczalne, stąd reakcja.sebastian855 pisze:Kolego nie potrzebnie tutaj udowadniasz swoją wiedzę,altium pisze:No właśnie jest, bo jak ktoś nie chce podkładać podkładek żeby odsadzić zacisk do danej tarczy to ma to kolosalne znaczenie.
Można powiedzieć: fart, że znalazły się tarcze które podchodzą pod dany zacisk przykręcony bezpośrednio do zwrotnicy.
Zacisk od Cayenne nie jest pływający i musi być spasowany z tarczą co do milimetra.
Ale jak zwykle wypowiadają się "fachowcy" którzy narobili się hamulców, oj narobili!
Pierwszy w montażu zestawu Cayenne do C5 byłem akurat ja:
s6-c...ana-vt25295.htm
dawno dawno temu
nie pisałem że pasują od razu i bez podkładek, napisałem że jest do ogarnięcia i jest, stosując podkładkę.
A Ty tu cwaniakujesz i skakasz jaki to nie jesteś fachowiec![]()
Bardzo fajnie że się tym zająłeś i podzieliłeś się wiedzą z innymi,
przetarło to szlaki innym takim jak ja i Blade![]()
Koniec off topu, bo koledze temat zaśmiecimy
Nie no klepać się nie będziemy, ot niedomówienie...Blade05 pisze:Spoko luzik, a jak coś to możecie się klepać na PW![]()
altium pisze:...Blade05 pisze:Spoko luzik, a jak coś to możecie się klepać na PW![]()
A co do felg to nowe wozy mają inną średnicę piasty i oryginały audi w nowych wzorach nie podejdą
A pseudo-zamienniki rodem z chin do mnie nie przemawiają,
...