dałem sobie za cel Grubo ponad 300KM BENZYNA i Topowa wersja (najlepiej V8) ... z początku szukałem M5 e39 .... ale niestety budżet nie pozwolił, Alpina-bmw ehh trzeba mieć MINIMUM 10tys euro... później  C32AMG zniechęciłem się wariującą elektroniką w tym modelu .. moc wzięła górę pojechałem oglądać ale ..... to nie było to , E55 AMG (210) ehhh nie podoba mi się z wyglądu ..  i poszedłem po S6 .. po oglądnięciu jednej z Wrocławia straciłem nadzieję na ładny egzemplarz NIE BITY z KOMPLETEM KLUCZYKÓW I DOKUMENTÓW..  Owocem szukania jest to ...  4.2 V8 340 KM
 dałem sobie za cel Grubo ponad 300KM BENZYNA i Topowa wersja (najlepiej V8) ... z początku szukałem M5 e39 .... ale niestety budżet nie pozwolił, Alpina-bmw ehh trzeba mieć MINIMUM 10tys euro... później  C32AMG zniechęciłem się wariującą elektroniką w tym modelu .. moc wzięła górę pojechałem oglądać ale ..... to nie było to , E55 AMG (210) ehhh nie podoba mi się z wyglądu ..  i poszedłem po S6 .. po oglądnięciu jednej z Wrocławia straciłem nadzieję na ładny egzemplarz NIE BITY z KOMPLETEM KLUCZYKÓW I DOKUMENTÓW..  Owocem szukania jest to ...  4.2 V8 340 KM 
Z ciekawszych rzeczy wyposażenia Solar dach , Recaro, podwójne szyby , navi z TV, podgrzewane cztery siedzenia, wszystkie lusterka fotochromatyczne, Tip tronic z biegami w kierownicy , 8 x air bag, Bosse , worek na narty, Rolety Tylnych szyb ( w tym elektryczna ) , xenon, no i Quattro, Przebieg ponad 190 000 Wydaję się realny ..
Wrażenia po przejechaniu 280 KM tankowanie za 300zł

Spalanie na trasie prawie 16L ale ... prędkość przelotowa w granicach od 180 do 240 km\h (oczywiście na Niemieckiej autostradzie
 Spalanie na trasie prawie 16L ale ... prędkość przelotowa w granicach od 180 do 240 km\h (oczywiście na Niemieckiej autostradzie  Co mnie w tym aucie zdziwiło Fajny dźwięk V8 ( jak każde V8 ) Zawieszenie Fajnie twarde .
  Co mnie w tym aucie zdziwiło Fajny dźwięk V8 ( jak każde V8 ) Zawieszenie Fajnie twarde .Przy 230km\h zrzuca na 4 bieg :shock: i ciągnie i ciągnie ...

Wszystkie popielniczki wyglądają tak samo .. nie wiem po co komu był pakiet dla palących ..

Z modyfikacji na przyszłość (olej Filtry jak i rozrząd to oczywiste ) tuner DVBT,kamera cofania, tylna lotka jak w RS, może lekka gleba Felgi 18-19" i na tym koniec

pogratulowac
 pogratulowac  

Zupełnie jak bym czytał Jeremyego Clarksona
 Zupełnie jak bym czytał Jeremyego Clarksona 
 - może kiedyś wrzucę takie do siebie :D
  - może kiedyś wrzucę takie do siebie :D o wskazówki i rady co przydało by się wymienić na początku oczywiście rozrząd oleje Filtry ,  co z olejem w skrzyni wymieniać czy nie czytałem opinie że lepiej zostawić jak nic się nie dzieje drudzy piszą lepiej wymienić a jeszcze inni narzekają  że po wymianie skrzynia nie pracuje tak jak powinna
 o wskazówki i rady co przydało by się wymienić na początku oczywiście rozrząd oleje Filtry ,  co z olejem w skrzyni wymieniać czy nie czytałem opinie że lepiej zostawić jak nic się nie dzieje drudzy piszą lepiej wymienić a jeszcze inni narzekają  że po wymianie skrzynia nie pracuje tak jak powinna Wszystko jest na Forum.
 Wszystko jest na Forum.