Audi A6 Quattro 2.5 TDI- Mój nowy dobytek
-
- Forum Audi A6 / A7
Audi A6 Quattro 2.5 TDI- Mój nowy dobytek
Oto mój nowy dobytek Audi A6 2.5TDI Quattro
Rocznik 1999
Z wyposażenia to :
-skórzana tapicerka koloru czarnego
-klima
-xenony
-podgrzewane i składane elektrycznie lusterka
-elektrycznie regulowane fotele
-lampy Led S-line do jazdy dziennej
-tylne lampy diodowe
-odświeżony lakier
I wiele innego wyposażenia. Jeszcze tylko zmiana felg z tych co mam na felgi S-line 18'
Rocznik 1999
Z wyposażenia to :
-skórzana tapicerka koloru czarnego
-klima
-xenony
-podgrzewane i składane elektrycznie lusterka
-elektrycznie regulowane fotele
-lampy Led S-line do jazdy dziennej
-tylne lampy diodowe
-odświeżony lakier
I wiele innego wyposażenia. Jeszcze tylko zmiana felg z tych co mam na felgi S-line 18'
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Forum Audi A6 / A7
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 Forum
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 3.0 TFSI 300KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
ÂŁadna furka.
Na fotelu kierowcy skórka trochę wysiedziana, można by odnowić :-P
Na fotelu kierowcy skórka trochę wysiedziana, można by odnowić :-P
Ostatnio zmieniony 25 mar 2009, 20:55 przez Funosek, łącznie zmieniany 1 raz.
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
- Forum Audi A6 / A7
ÂŁadna fOOrmanka kolego ... zdradz mi tylko sekrecik świateł dziennych w zderzaku, jak mas zje zamontowane
kratki od halogenów sa przerabiane czy jak?? pzdr ...
Prezentuje sie pieknie z led-ami
W planach też mam takie na froncie ...

Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi 
One LoVe - Jah Reggae Rastafari

-
- Forum Audi A6 / A7
Również przyłączam się do apelu o dokładne info na temat tych ledów z przoduCWK S_L_A_Y pisze:ÂŁadna fOOrmanka kolego ... zdradz mi tylko sekrecik świateł dziennych w zderzaku, jak mas zje zamontowanekratki od halogenów sa przerabiane czy jak?? pzdr ...
-
- Forum Audi A6 / A7
czyli tak halogeny są wyjęte całkowicie, kratki stare również, lakiernik mi docioł troche te otwory gdyż ledy były za długie a także ledy są z jednej strony lekko tak ok. 1 cm. przycięte i powstawieniu ledów reszta otworu jest wykończona kratką czarną. Powiem szczerze że lakiernik miał już doyć podczas montażu tych świateł( nie dziwie się) jest przy tym roboty od groma. Ale szczerze to ładnie mi to wykończył i niema nawet kawałka gdzie jest coś nie tak, bądź by odstawało. Warto było się podenerwować. Tylko wiecie jaki jest problem jak wyjade na miasto to tak ludzie się zachowuja jak by Lincolna widzieli nie wiem dlaczego ale ledy działają niesamowicie i nawet w nocy można nimi droge oświetlić. Polecam je każdemu 

-
- Forum Audi A6 / A7
No to faktycznie wygląda na to, iż trochę zabawy z tym jest. Napisz proszę gdzie kupiłeś te ledy, ile kosztowały i ile całość wyniosła na gotowo... Wyglądają kozackoalex-gother pisze:czyli tak halogeny są wyjęte całkowicie, kratki stare również, lakiernik mi docioł troche te otwory gdyż ledy były za długie a także ledy są z jednej strony lekko tak ok. 1 cm. przycięte i powstawieniu ledów reszta otworu jest wykończona kratką czarną. Powiem szczerze że lakiernik miał już doyć podczas montażu tych świateł( nie dziwie się) jest przy tym roboty od groma. Ale szczerze to ładnie mi to wykończył i niema nawet kawałka gdzie jest coś nie tak, bądź by odstawało. Warto było się podenerwować. Tylko wiecie jaki jest problem jak wyjade na miasto to tak ludzie się zachowuja jak by Lincolna widzieli nie wiem dlaczego ale ledy działają niesamowicie i nawet w nocy można nimi droge oświetlić. Polecam je każdemu

Jeszcze jakbyś mógł wkleić fotkę przy wyłączonych ledach z bliska, tak żeby kratkę było widać dobrze
-
- Forum Audi A6 / A7
davidos82 pisze:No to faktycznie wygląda na to, iż trochę zabawy z tym jest. Napisz proszę gdzie kupiłeś te ledy, ile kosztowały i ile całość wyniosła na gotowo... Wyglądają kozacko
Ledy mi sprowadził szwagier z ASO Audi w Berlinie akórat tam był i Kosztowały mnie 1200 zł. całość po montarzu u lakiernika i zgraniu tego zderzaku( zderzaki musiały zostać pomalowane po tym przycięciu na kolor całego lakieru) oraz założeniu kratek kosztowało mnie łącznie z ledami 1600 zł.
-
- Forum Audi A6 / A7
To ÂŁadna Cena ... ale skoro tak mOOwisz, to faktycznie warto było ... nie sadziłem jednka że tyle z tym zabawy będzie ... przed zakupem warto by było znależć kogoś kto się tym zajmie... należy sie konkretnie nad tym zastanowić ... czekam jednka na fotki jak to wygląda w dzień z wył. ledami ... z bliska dałbys rade cos dorzucić?? pzdr
Cztery Kółka, Jak Cztery Żywioły. Piękno Tej Ziemi