Audi A6 C5 Piękna Bestia Kolejna modyfikacja... str.25
o to chodzi, te s8 sa fajne bo wizualnie wydaja sie jeszcze wieksze niz sa naprawde- ale wlasnie jak zmieniasz wyglad auta to po to zeby bylo ladne i sie wyroznialo z tlumu a nie robic identycznie jak wszyscy inni
ja niejstety troche zawalilem bo wzialem wys opon 40 przez co felgi nie wygladaja na te 18- ale juz przepadlo
ja niejstety troche zawalilem bo wzialem wys opon 40 przez co felgi nie wygladaja na te 18- ale juz przepadlo
Gdy widze audice to kwice
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
a ocy mi swicol jak znice
NOWE FOTY!! lampy, felgi 18"
zapraszam do ogladania:
a6-c5-moja-pistacja-vt4386.htm
-
MISIEK_A6
-
MISIEK_A6
-
MISIEK_A6
-
MISIEK_A6
hehe to co jezdzisz i sie ogladasz czy ludzie sie pacza na audi ehheeheh :-D a tak poza tym to na starej i na nowej dobrze wygladaMISIEK_A6 pisze:mastercratorr, dziwne ,że tak głupio i bezmyślnie pisza tylko i wyłacznie wlasciciele felg RS... dziwne to trochemoże Wam żal ze autko lepiej wyglada :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A teraz na poważnie... To mi ma sie chyba podobać?? Moim zdaniem teraz wiecej ludzi się ogląda za samochodem... I ciesze się ze jest jak jest
alu i sol to nie za dobre polaczenieMISIEK_A6 pisze:Boria, nie rozumiem pytanka za bardzo?? Ja na lato mam 18" a na zime miałem do tej pory 16" alusy
Wybacz im Boze bo nie wiedzieli co czynili robiac biale i srebrne audi...
Moja biedna szosteczka jest poturbowana
-
MISIEK_A6
heheh to jestes tym typem kierowcy ktory po dniu pracy widzac swoj samochod pod domem mowi sobie "musze jutro go umyc " i to robi xD rzadki okaz :P xDMISIEK_A6 pisze:Ja czesto myje auto nawet w zimie więc dlugo sól na nich sie nie utrzyma
Wybacz im Boze bo nie wiedzieli co czynili robiac biale i srebrne audi...