Racja moja wina, sorkiMarcin19l pisze:gacek197 napisał/a:
Wydaje mi się że muszą być wszystkie opony jednakowe, bo inaczej można uszkodzić torsena.
tu nigdzie nie pisze ze właściciel ma quattro
z tym uszkodzeniem torsena przez opony to raczej mity
Audi A6 C5 by yash1n
No kolego powiem Ci ze z bliska widać i troche kuje w oczy , może znasz / znacie kogoś albo jakiś zakład co za rozsądne pieniądze zajmie się moimi felgami poprostować i dodać im uroku wiadomo pomalować tak żeby wyglądały jak nówki :DSzczerze - to na tych zdjęciach nie rzucają się w oczy jakieś 'skazy' na felgach, jednak wiem to na własnym doświadczeniu, że na naszych drogach każda felga używana kilka lat nadaje się do prostowania :P
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
W Ustroniu Nierodzimiu koło Mixa jest zakład który regeneruje alumki. Masz do nich nie dalekoyash1n pisze:No kolego powiem Ci ze z bliska widać i troche kuje w oczy , może znasz / znacie kogoś albo jakiś zakład co za rozsądne pieniądze zajmie się moimi felgami poprostować i dodać im uroku wiadomo pomalować tak żeby wyglądały jak nówki :DSzczerze - to na tych zdjęciach nie rzucają się w oczy jakieś 'skazy' na felgach, jednak wiem to na własnym doświadczeniu, że na naszych drogach każda felga używana kilka lat nadaje się do prostowania :P
Warsztat, naprawy Audi A6.
Witam dawno nic nie wrzucałem nowego więc już czas się pochwalić moimi felgami które są po regeneracji jak to wszystko wyglądało możecię zobaczyć tutaj viewtopic.php?t=65347 a tu wam wkleję jak się to prezentuje na samochodzie :D samochód troszke zabrudzony ale jutro wiecej czasu będę miał to się nim zaopiekuje
kilka fotek
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Niestety kolor nie jest ten który chciałem ... miał być grafitowy no ale cóż ten sezon oblece jakoś a na przyszły rok zmienie kolor
Felgi po regeneracji rantów i dałem je wyprostować także przy zakladaniu opon igła :D
Pozdrawiam ! szerokości życzę

Niestety kolor nie jest ten który chciałem ... miał być grafitowy no ale cóż ten sezon oblece jakoś a na przyszły rok zmienie kolor