joter82 pisze:no no ładnie kolega ulepił to 2,7
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
oczywiście w pozytywnym znaczeniu
co do lpg przy przebiegach około 10k rocznie to pytania są dwa:
1. jak długo zamierzasz bujać się tym zaprzęgiem 450 kucy (ehh zazdraszczam) ?
2. ile teraz Ci bierze wachy po stage2 oczywiście w normalnych warunkach ujeżdżania ? jakie odcinki robisz jednorazowo w km ?
Na poczatku dziękuję uznania:)
1.roczne przebiegi u mnie to ok 10tys na rok i to maksymalny wynik. Autko tak naprawde było przygotowane przez 4 miesiące. Zima odpada, dopiero teraz będę się nim cieszył. Ostatnie Audi trzymałem 7 lat, ten bym chciał przynajmniej z 4lata mieć. Podoba mi się to ,że autko z zewnątrz naprawde wygląda prawie jak seria i to jest piękne. Mina kierowcy w nowym BMW lub Audi czy Mercedesie bezcenna
2.A teraz spalanie, przejechalem tym autem po modyfikacjach ok 900km i przelitrażowałem. W mieście ale na odcinkach dosłownie 5KM (gdzie nawet nie zdązył sie zagrzać wyszło ok18-19l/100km, na trasie Katowice-Wrocław beż pałowania, oprócz jednego 2km odcinka gdzie troche depnąlem ,a tak prędkości oscylujące 140-160km - 13,5l/100KM. Uważam ,że jak na taką moc to super wynik. Prawdopodobnie przy prędkościach 100kM-120KM autko by spaliło z 10l, ale kto chce tak wolno takim autem jezdzić.
[ Dodano: 2017-02-27, 13:01 ]
I nie są to wskazania komputera, bo ten po przeróbkach dalej myśli że ma 250KM i pokazuje bzdury. Przelitrazowane na stacji bezynowej po tankowaniu do korka.