Jestem tu nowy, i chciałbym przedstawić Wam mój zakup z dnia 12.01.2014.
AUDI A6 ALLROAD 2.7 BiTurbo Quattro urodzony w 2001r.
Auto zakupione jak moje poprzednie z Radomia, wiadome te miasto słynie z różnych aut. Dlatego mój poprzedni jak i ten został dokładnie przejrzany.
Książka serwisowa do 05-2013, auto na bieżąco serwisowane w ASO w Szwajcarii (SPRAWDZONE W SERWISIE ASO)
Autko po podpięciu pod komputer nie wykazało żadnego błędu czy w silniku,zawieszeniu czy innych sterownikach. Po dwóch tygodniach jazdy, aktualnie niema żadnego błędu (na szczęście)
?aden element nie malowany czy szpachlowany, sprawdzane okiem szwagra blacharza z serwisu ASO oraz czujnikami lakieru.
Aktualny przebieg 198tys.
Na dzień dobry zostało wymienione:
- Wahacze górne oba
- Klocki tył ATE
- Olej na Castrol EDGE 5W30
- Wymiana filtrów
Audi było wystawione na forum, stwierdzono że kontrolka pomarańczowa przy zawieszeniu to jakieś uszkodzenie. Oczywiście to błędne myślenie, po prostu zawieszenie jest ustawione w tryb MANUAL i sam decyduje co robię. Przytrzymanie 5sek jednego z przycisków dezaktywuje MANUAL, gaśnie pomarańczowa kontrolka i mamy tryb AUTOMATYCZNY.
Allroad zachowany w serii, nic nie modyfikowane przy km czy nm.
Nagłośnienie seria BOSE
Fotele Recaro
Wcześniej je?dziłem BMW e46 330Ci Coupe, po przesiadce do AUDI czuć ogromną różnicę jak i komfort.
Dla mnie bajecznie

Zdjęcia aktualnie wstawiam z aukcji, bo niestety pogoda nie sprzyja postaram się wstawić w sobotę swoje zdjęcia.
Na zdjęciach wygląda tak samo jak na żywo

UPDATE zdjęć 01.02.2014