Ogólnie posiadam jeszcze TT mk2 3.2 - wiadomo dynamika, skrzynia, gracja przemawia na TT, ale wygoda, komfort jazdy, pakowność, jakość materiałów wykonania wnętrza stawia A6 ponad TT
AUDI A6 2.7 BITURBO // QUATTRO // AVANT // 2002r
Dawno mnie nie było, wrzuciłem kilka zdjęć aktualnych w pierwszym poście jak prosili niektórzy. Autem jeździ się rewelacyjnie, gaz spisuje się świetnie. Spalanie przy prędkości koło 180km/h to koło 18-20 litrów, w trasie przy spokojnej jeździe do 120km/h wychodzi jakieś 12 litrów, w mieście przy normalnej jeździe czyli dość energicznej ale bez szaleństw wychodzi 14 litrów.
Ogólnie posiadam jeszcze TT mk2 3.2 - wiadomo dynamika, skrzynia, gracja przemawia na TT, ale wygoda, komfort jazdy, pakowność, jakość materiałów wykonania wnętrza stawia A6 ponad TT
300 Tysięcy a fotele lepsze niż w TT-ce po 74 tys km.

No dbam jak o każdą swoją rzeczAeternus pisze:raiden25, bardzo ładna Bi i widać, że ktoś wcześniej kasy wkładał sporo a i Ty widzę nie mało wrzuciłeś kasy na początek. Bezawaryjności życzę!
Edytowałem post zgodnie z regulaminem. (szalony)
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2015, 12:02 przez raiden25, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- Audi A6 Warsztat
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Zbigniew
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
-
michal_bst
- Forum Audi A6 / A7

dawidoks, o matko, po co drążysz temat, nie można to nie można, też mnie to dziwiło na początku ale są dwie drogi - można się z tym pogodzić albo przenieść się na inne forum
[ Dodano: 2015-04-25, 20:20 ]
Ps. sprzedawać w odpowiednim dziale mogą użytkownicy, którzy udzielali/udzielają się nadal w dziale technicznym - to taki durszlak i odstraszacz potencjalnych internetowych sprzedawców, którzy zaraz po zarejestrowaniu się chcą gonić swoje graty
[ Dodano: 2015-04-25, 20:20 ]
Ps. sprzedawać w odpowiednim dziale mogą użytkownicy, którzy udzielali/udzielają się nadal w dziale technicznym - to taki durszlak i odstraszacz potencjalnych internetowych sprzedawców, którzy zaraz po zarejestrowaniu się chcą gonić swoje graty