A6 C5 V6 bi-turbo Plewisa
- bartek123438
- Forum Audi A6 / A7
heble chyba są wieksze spójrz prosze jak sie znasz;bartek123438 pisze:Czyli tzw ulep. Hamulce też na pewno od AQD zostały bo nie wieże że ktoś to zmienił. Bez urazy dla właściciela. Życzę szybkiego ogarnięcia problemów.
a Tym ,którzy tylko umieją censored z góry dziękuje ,bo widzę technicznie to żaden nie potrafi doradzić np; jak się pozbyć błędu...
2 tłoczki -4 klocki ,to też heble są z 2,8?
na innych forach nazywa się takie auto po swapie -tutaj ,widzę określenie "ulep" czyli coś gorszego ...
-spoko jak ktoś zmienia zwykłego N/A na doładowany to jest tu gorszy -zaczynam lubic te forum

Ty też twierdzisz,ze 2,7 wychodziły tylko 4x4 tak? -spoko muszę jeszcze się pouczyć o tych wersjach ,bo moja wiedza jest mierna na to wychodzi...damianio pisze:jestes miszczem :Dplewis pisze:najwidoczniej nie wiesz o wszystkich wersjachPisi pisze:Powiedz mi kolego jakim cudem masz tam napęd FWD? 2.7T na 100% były tylko w QUATTRO.![]()
po czym wnosisz?KL4K50N pisze:No to ładnego ulepa trafiłeś. Zobacz w zimie czy Ci z tyłu czterech śladów nie zostawia
Ostatnio zmieniony 09 maja 2014, 10:49 przez plewis, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam Plewis
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Dawid
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Niestety musisz się przyzwyczaić do tego, na forach już tak jest.
Nikt nie pomyśli, że może poprzedni właściciel miał bardzo zadbaną A6 a było mu mało mocy i nie chciał zmieniać auta żeby nie trafić na minę to postanowił zmienić silnik i tyle. Różnie to bywa.
Pozdro
Nikt nie pomyśli, że może poprzedni właściciel miał bardzo zadbaną A6 a było mu mało mocy i nie chciał zmieniać auta żeby nie trafić na minę to postanowił zmienić silnik i tyle. Różnie to bywa.
Pozdro
Było A6 C5 1.8T:
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm
stage1 189KM 280Nm :D
Jest A6 C6 2.0T:
stage1 215KM 320Nm
stage2 280KM 400Nm
bboykoti pisze:Nikt nie pomyśli, że może poprzedni właściciel miał bardzo zadbaną A6
Ty chyba jesteś ślepy jak mówisz, że ona jest zadbana.
plewis, A Ty chyba nie przeczytałeś regulaminu. Nie używaj wulgaryzmów
Forum jest po to by pisać co się uważa, nie każdy Ci będzie właził w cztery litery i pisał, że super masz auto, bo tak nie jest i przyjmij to do wiadomości. Do tego auta jeszcze dużo brakuje by jakoś sensownie wyglądało, a co Ty z tym zrobisz to już Twoja sprawa.
PS: nawet na porządne G12+ nie chciało się wydać trochę więcej grosza bo układ chłodzenia zalany jakąś zieloną wodą.
<font color='red'><b>censored</b></font> nie wierze ...KL4K50N pisze:
nawet na porządne G12+ nie chciało się wydać trochę więcej grosza bo układ chłodzenia zalany jakąś zieloną wodą.
-wiem,ze zazdroscisz mi V-6tki w benzynie wyposażoną w 2 turbo sprężarki -kultura pracy bajka i świst turbo

[ Dodano: 2014-05-08, 21:28 ]
bboykoti pisze:Niestety musisz się przyzwyczaić do tego, na forach już tak jest.
Pozdro

Pozdrawiam Plewis
- IreK_PV808
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Irek
- Rocznik: 2001
- Moje auto: S6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7T BEL 265KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Panowie..... nie ma tragedii , fakt może nie jest wszystko tak jak powinno być ale ulepem tego nie nazywajcie
! Gdyby auta miały tylko takie problemy to byłoby zajeb***

Jak mogę to pomogę.
Gadżety Audi A6
exhaust byGTPerformance -->>
----
FB - https://www.facebook.com/a6klub

exhaust byGTPerformance -->>
----
FB - https://www.facebook.com/a6klub
plewis, Hahahah czego niby mam zazdrościć, tego szrota malowanego w garażu sprejem z tesco? Przestań i zacznij coś działać z autem by wyeliminować jego "wady" to wtedy usłyszysz może jakieś pozytywy. Pooglądaj jeszcze dokładnie ten samochód bo może jeszcze coś ciekawego z niego wyjdzie. Ale to już pewnie nie napiszesz o tym bo wiesz jak to by zadziałało
PS: Chyba nie słyszałeś "klekota" v6 u mnie, także daruj sobie komentarze tego typu. Klekot było słychać w 1.9 na PD a nie w Vkach
PS2: wolę jeździć "klekotem" niż mieć 2.7BiT w gazie....
[ Dodano: 2014-05-09, 09:20 ]

PS: Chyba nie słyszałeś "klekota" v6 u mnie, także daruj sobie komentarze tego typu. Klekot było słychać w 1.9 na PD a nie w Vkach
PS2: wolę jeździć "klekotem" niż mieć 2.7BiT w gazie....

[ Dodano: 2014-05-09, 09:20 ]
Napisał ten co jeździ "męskim kolorem"plewis pisze:na jakiś sensowny męski motor..![]()
- bartek123438
- Forum Audi A6 / A7