dziś dotarła także poduszka boczna dyferencjału od kolegi Pisi, bo moja już zmęczona życiem, w najbliższym czasie wymiana.
[ Dodano: 2013-12-26, 15:44 ]
znów by odświeżyć temat, bo coś się dzieje, może po samochodzie tego nie widać ale graty się już kolekcjonują

audi jeździ już na zimówkach, miały być inne, jak zwykle wyszło co innego ;P
przed świętami dotarła paczka z gwintem FK (używka po ok. 10 tys km) i rozpórką przednią górną ori audi
rozpórka idzie w polerkę i będzie pokryta bezbarwnym, bo i tak jej nie widać, także szału nie musi być
mam już kolejne plany na styczeń, ale to tylko mała kosmetyka

teraz czas myśleć nad kołem, będzie na pewno minimum 18" jakby się trafio to najlepiej 19"
[ Dodano: 2014-02-06, 16:51 ]
gwincik założony już z miesiąc czasu bo pękła mi tylna sprężyna
mały aktual bo zakupiłem kółka, niby miałem kupować coś z ori audi, w zamiarze były koła z Q5, ale udało się wychaczyć po taniości koła z bmw x5 i teraz będziem walczyć żeby upchnąć to w nadkola i zrobić tak żeby można było jeździć ze spokojną głową z dwoma szerokościami kół bo będzie 9J i 10J
a koła to oklepane już wszędzie Borbet BMW Styling 63, 19", przód: 9J, tył:10J
mała przymiarka
do tego dojdą dystanse zmieniające rozstaw prawdopodobnie 18mm z centrowaniem i oponki 225/35/19 zapewne nowe nankangi
z dodatkowych rzeczy to kupiłem kiedyś mały gadżet jakim jest moduł komfortu inteligentne kierunki