Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

A6 Allroad 2001 :) moja niunia:)

Prezentacja w/w aut.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dawidoff32
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

A6 Allroad 2001 :) moja niunia:)

Post autor: Dawidoff32 » 18 maja 2010, 15:15

Witam
Moja niunia 2 miesiace po zakupie i sprawdzana w terenie bojowo-rycerskim:) Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Informatyk fanatyk 4 pierścieni:):)

Awatar użytkownika
martino
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: martino » 18 maja 2010, 15:26

ÂŁadna, ale porób jakieś fajne fotki przy słonecznej pogodzie.
Napisz jak się sprawuje, jaki przebieg? Kupiłeś w kraju czy sprowadzona?Pzdr <ok> <ok>
Audi A6 2.5 TDI AEL Avant Proline z przebiegiem ponad pół mln km

Vorsprung durch Technik

"Ropa daje kopa:-)"

Awatar użytkownika
Dawidoff32
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Dawidoff32 » 18 maja 2010, 21:54

martino pisze:ÂŁadna, ale porób jakieś fajne fotki przy słonecznej pogodzie.
Napisz jak się sprawuje, jaki przebieg? Kupiłeś w kraju czy sprowadzona?Pzdr <ok> <ok>
Fotki zostaną porobione teraz wiosenką:):) nalatane ma obecnie 215 tyś (orginał) a brałem ja w grudniu to miała 191 tys:):)
Kupiona w Niemczech, a jak się sprawuje hymmm przęglad serwisowy obowiązkowy co 30 tyś. po zakupie wymiana rozrządu , filtrów pełen serwis klimatyzacji , klocki i tak że musiałem wymienić tarcze. oczywiście końcówki na wachaczach.
Nie jest to awaryjne auto nawet jeśli porusza się po bardzo złych drogach.
Ale jednego niemcy nie przemyśleli..... czujników wysokości zawieszenia są praktycznie nie osłoniete i miałem okazje przednie załatwić w terenie poprostu je łamiąc:(:( koszt 400 zł sztuka............ale to jest audi nie żaden opel czy inny wynalazek........ :mrgreen:

Patryś
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Patryś » 18 maja 2010, 22:40

Dawidoff32 pisze:
Fotki zostaną porobione teraz wiosenką:):) nalatane ma obecnie 215 tyś (orginał) a brałem ja w grudniu to miała 191 tys:):)
Kupiona w Niemczech, a jak się sprawuje hymmm przęglad serwisowy obowiązkowy co 30 tyś. po zakupie wymiana rozrządu , filtrów pełen serwis klimatyzacji , klocki i tak że musiałem wymienić tarcze. oczywiście końcówki na wachaczach.
Ale jednego niemcy nie przemyśleli..... czujników wysokości zawieszenia są praktycznie nie osłoniete i miałem okazje przednie załatwić w terenie poprostu je łamiąc:(:( koszt 400 zł sztuka............ale to jest audi nie żaden opel czy inny wynalazek........ :mrgreen:

Stwierdzam ze opel to nie wynalazek :evil: 3lata vectra b przelatałem dołozyłem tylko tyle co olej rozrząd i instalacje gazowa ...i ani grosza wiecej teraz mam audi a6 i uwazam ze jest droższy pod kazdym względem :)

Awatar użytkownika
Dawidoff32
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Dawidoff32 » 18 maja 2010, 23:10

Patryś pisze:
Dawidoff32 pisze:

Stwierdzam ze opel to nie wynalazek :evil: 3lata vectra b przelatałem dołozyłem tylko tyle co olej rozrząd i instalacje gazowa ...i ani grosza wiecej teraz mam audi a6 i uwazam ze jest droższy pod kazdym względem :)
Nikt ci nie obiecywał ze Audi bedzie tanie w eksploatacji.... porównaj konfort jazdy.... bedziesz wiedział za co płacisz:):)

marcin.audi.a6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Marcin
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 165KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna+LPG

Post autor: marcin.audi.a6 » 19 maja 2010, 07:51

śliczne autko, gratulacje,daj jeszcze zdjęcia środeczka <ok>

Patryś
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Patryś » 19 maja 2010, 08:46

komfort jest bez porównania :) ale czesci eksploatacyjne mogły by być bardziej ludzkie:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja