Moja niunia 2 miesiace po zakupie i sprawdzana w terenie bojowo-rycerskim:)
A6 Allroad 2001 :) moja niunia:)
- Dawidoff32
- Forum Audi A6 / A7
A6 Allroad 2001 :) moja niunia:)
Informatyk fanatyk 4 pierścieni:):)
- Dawidoff32
- Forum Audi A6 / A7
Fotki zostaną porobione teraz wiosenką:):) nalatane ma obecnie 215 tyś (orginał) a brałem ja w grudniu to miała 191 tys:):)martino pisze:ÂŁadna, ale porób jakieś fajne fotki przy słonecznej pogodzie.
Napisz jak się sprawuje, jaki przebieg? Kupiłeś w kraju czy sprowadzona?Pzdr![]()
Kupiona w Niemczech, a jak się sprawuje hymmm przęglad serwisowy obowiązkowy co 30 tyś. po zakupie wymiana rozrządu , filtrów pełen serwis klimatyzacji , klocki i tak że musiałem wymienić tarcze. oczywiście końcówki na wachaczach.
Nie jest to awaryjne auto nawet jeśli porusza się po bardzo złych drogach.
Ale jednego niemcy nie przemyśleli..... czujników wysokości zawieszenia są praktycznie nie osłoniete i miałem okazje przednie załatwić w terenie poprostu je łamiąc:(:( koszt 400 zł sztuka............ale to jest audi nie żaden opel czy inny wynalazek........ :mrgreen:
Dawidoff32 pisze:Fotki zostaną porobione teraz wiosenką:):) nalatane ma obecnie 215 tyś (orginał) a brałem ja w grudniu to miała 191 tys:):)martino pisze:ÂŁadna, ale porób jakieś fajne fotki przy słonecznej pogodzie.
Napisz jak się sprawuje, jaki przebieg? Kupiłeś w kraju czy sprowadzona?Pzdr![]()
Kupiona w Niemczech, a jak się sprawuje hymmm przęglad serwisowy obowiązkowy co 30 tyś. po zakupie wymiana rozrządu , filtrów pełen serwis klimatyzacji , klocki i tak że musiałem wymienić tarcze. oczywiście końcówki na wachaczach.
Ale jednego niemcy nie przemyśleli..... czujników wysokości zawieszenia są praktycznie nie osłoniete i miałem okazje przednie załatwić w terenie poprostu je łamiąc:(:( koszt 400 zł sztuka............ale to jest audi nie żaden opel czy inny wynalazek........ :mrgreen:
Stwierdzam ze opel to nie wynalazek :evil: 3lata vectra b przelatałem dołozyłem tylko tyle co olej rozrząd i instalacje gazowa ...i ani grosza wiecej teraz mam audi a6 i uwazam ze jest droższy pod kazdym względem

- Dawidoff32
- Forum Audi A6 / A7
Nikt ci nie obiecywał ze Audi bedzie tanie w eksploatacji.... porównaj konfort jazdy.... bedziesz wiedział za co płacisz:):)Patryś pisze:Dawidoff32 pisze:Fotki zostaną porobione teraz wiosenką:):) nalatane ma obecnie 215 tyś (orginał) a brałem ja w grudniu to miała 191 tys:):)martino pisze:ÂŁadna, ale porób jakieś fajne fotki przy słonecznej pogodzie.
Stwierdzam ze opel to nie wynalazek :evil: 3lata vectra b przelatałem dołozyłem tylko tyle co olej rozrząd i instalacje gazowa ...i ani grosza wiecej teraz mam audi a6 i uwazam ze jest droższy pod kazdym względem
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG