a teraz ja
-
- Forum Audi A6 / A7
Witam wszystkich ...
Moze zaczne od tego; ja mam takie samo radio jak podobalo sie koledze czyli
JVC KD-AVX33 DVD/CD Player
Jestem b.zadowolony i nie zmienie na nic innego w tej kategorii dvd.Mozna czepiac sie wielkosci wyswietlacza,ale mam wyjscie pod 4(!) zewnetrzne monitory wiec jesli komus malo,moze smialo dolaczyc sobie monitor..Nie chcialem wysuwanego monitora z radia bo wtedy zaslania on niektóre przyciski i co najwazniejsze CUP HOLDER ktorego tak namietnie uzywam,ale to sprawa gustu;)Co do stykania w glosnikach..Mialem to samo po zmianie radia..we wszystkich ,a najgorzej bylo jak dodawalem gazu bzzzzzzzzz.Mozna bylo oszalec.Ale wymienialem wszystkie glosniki na HERTZ i przy okazji poprowadzilem nowe kable-teraz jest swietnie!Ponoc problem byl w tym ze audi na kazdym glosniku ma jakies wzmacnicze i dlatego np z kazdej strony od 2 glosnikow wychodzily 3 kable!
Nie 4 czy 2 .3!!!Czemu?Nikt nie wie...Za duzo rozbierania-lepiej poprowadzic nowe kable beztlenowe,a stare zostawic na wypadek wyciagania sprzetu-wtedy wystarczy wrzucic serie radio+serie glosniki i wszystko wraca do normy bez stukow.Ja tak zrobilem i mam spokoj.Pozdr
Moze zaczne od tego; ja mam takie samo radio jak podobalo sie koledze czyli
JVC KD-AVX33 DVD/CD Player
Jestem b.zadowolony i nie zmienie na nic innego w tej kategorii dvd.Mozna czepiac sie wielkosci wyswietlacza,ale mam wyjscie pod 4(!) zewnetrzne monitory wiec jesli komus malo,moze smialo dolaczyc sobie monitor..Nie chcialem wysuwanego monitora z radia bo wtedy zaslania on niektóre przyciski i co najwazniejsze CUP HOLDER ktorego tak namietnie uzywam,ale to sprawa gustu;)Co do stykania w glosnikach..Mialem to samo po zmianie radia..we wszystkich ,a najgorzej bylo jak dodawalem gazu bzzzzzzzzz.Mozna bylo oszalec.Ale wymienialem wszystkie glosniki na HERTZ i przy okazji poprowadzilem nowe kable-teraz jest swietnie!Ponoc problem byl w tym ze audi na kazdym glosniku ma jakies wzmacnicze i dlatego np z kazdej strony od 2 glosnikow wychodzily 3 kable!

Nie 4 czy 2 .3!!!Czemu?Nikt nie wie...Za duzo rozbierania-lepiej poprowadzic nowe kable beztlenowe,a stare zostawic na wypadek wyciagania sprzetu-wtedy wystarczy wrzucic serie radio+serie glosniki i wszystko wraca do normy bez stukow.Ja tak zrobilem i mam spokoj.Pozdr
W kazdy zakret da sie wejsc...ale nie z kazdego da sie wyjsc...
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
kolego co do radia z wysuwanym monitorem to mozesz jednym przyciskiem schowac ekran jesli go nie uzywasz(ja tak robie).
a co do twego radia to niewatpie ze jestes zadowolony,ale uwiez ze gdybys np.mienil na alpine to regulacja dzwieku jest poprostu kozacka!
tak jest ten strzal w glosnikach przy zmianie plytki ale tego bzzzzzzzzzzzz niema. 8-)
[ Dodano: 2008-06-11, 17:51 ]
maly update :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a co do twego radia to niewatpie ze jestes zadowolony,ale uwiez ze gdybys np.mienil na alpine to regulacja dzwieku jest poprostu kozacka!
tak jest ten strzal w glosnikach przy zmianie plytki ale tego bzzzzzzzzzzzz niema. 8-)
[ Dodano: 2008-06-11, 17:51 ]
maly update :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi A6 / A7
slyszalem ze alpine ma b.dobry dzwiek jednak niemialem nigdy okazji uzuwac alpine ...wiec sam sie nie przekonalem.moze kiedys zmienie+poki co jestem zadowolony z jvc.Co do tego monitora jednym pryciskiem..NIE!No co ty!!!serio 1 tylko 1 nacisnieciem mozna schowac ekran..kurde ale ta technika mgnieee go przoduuuu :mrgreen:
Oczwiscie zart,masz racje,ale jednak albo monitor i filmik...albo kawusia w cup holderze :mrgreen:
AND THE WINNER IS...kawusia,mala czarna zawesze wierna :mrgreen:
Oczwiscie zart,masz racje,ale jednak albo monitor i filmik...albo kawusia w cup holderze :mrgreen:
AND THE WINNER IS...kawusia,mala czarna zawesze wierna :mrgreen:
W kazdy zakret da sie wejsc...ale nie z kazdego da sie wyjsc...
- kylo99
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Adam
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AEL 140KM
- Napęd: Quattro
- Kontakt:
wiesz gdybym tu mial siedziec niezadlugo to niekupilbym anglika ale inne sa plany jak narazie takze po wielu przemysleniach polskie auto to tylko klopot tu w UK,w razie stluczki,czy chocby spoleczenstwo inaczej reaguje na obce blachy,kolega kupil sobie ładna A4 i pojechal nad morze i po powrocie auto calutkie porysowane antena ulamana a po pl blachach ani sladu a angielska policja hu.. na to tak wiec....jahro pisze:kylo wszystko fajnie tylko ta kiermanna.. :-P hehehe

- jahro
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 140KM
- Napęd: FWD
raz w życiu jeździłem peugeotem pick upem co miał kiermankę po niewłaściwej stornie i naprawdę dziwna sprawa jak dla mnie.. naszczęście śmigaliśmy wtedy z koleszką po polu wię zostało ładnie przeorane.. :mrgreen: :-P 

A4 B8 2.0tdi 205km avant quattro '13 s-tronic
A4 B6 1,9tdi '02 avant 131ps
B4 1.9tdi 1Z '92 sedan 90km
A6 C4 2.8E V6 30v QUATTRO '96 avant 193ps
100 C3 2.2 E + podtlenek LPG '86 136PS
A4 B6 1,9tdi '02 avant 131ps
B4 1.9tdi 1Z '92 sedan 90km
A6 C4 2.8E V6 30v QUATTRO '96 avant 193ps
100 C3 2.2 E + podtlenek LPG '86 136PS