Tak. 19 cali mam nadal :piterrr A6 pisze:_Wojtek_, a miałeś RS6. ale miałeś 19 nie?
ale bede na lato szukal czegos innego. Sam nie wiem jeszcze co ale napewno 19 cali.
A 18 to na zime chce takie zamiast avusow:
Pozdrawiam
Zaręczam, że przy takiej mocy i wysokiemu momenowi na dole w zimie wcale nie jest tak rewelacyjnie. Na śliskiej drodze każde muśnięcie gazu kończy się zmieleniem wszystkich kół. Trzeba by chyba z 5 ruszacCWK S_L_A_Y pisze:Piękna ta twoja ślicznotka ... zazdroszcze przyjemnosci z jazdy w zimie ... oj polatałbym sobie w śniegu , oj polatał bym![]()
![]()
Mam ESP i quattro w automacie wiec az tak zle nie jesttoms001 pisze:Zaręczam, że przy takiej mocy i wysokiemu momenowi na dole w zimie wcale nie jest tak rewelacyjnie. Na śliskiej drodze każde muśnięcie gazu kończy się zmieleniem wszystkich kół. Trzeba by chyba z 5 ruszacCWK S_L_A_Y pisze:Piękna ta twoja ślicznotka ... zazdroszcze przyjemnosci z jazdy w zimie ... oj polatałbym sobie w śniegu , oj polatał bym![]()
![]()
...albo miec kontrole trakcji, tylko wtedy co to za zabawa
Niemniej autko przyjemne.
W porownaniu z moja stara soczewka ta jest duzo wieksza.ninja pisze:pikna jest :mrgreen:
czy się ruznią lampki bixenon od zwykłych xenonowych?
(mowa oczywiscie o różnicy w wyglądzie)
większa jest soczewa?
bo np w a4 jest większa