Autko gites,dobrze ze cyknoles foty jak jest czyste bo na pierwszych niewidac jakiego koloru lakier masz :-P .Ja bym blende zmienil musowo u siebie tez bede zmienial koniecznie.Wiem ze CB dobra rzecz bo mozna piesiarni uniknac i mandatow,ale z drugiej stronki to jak widze na autku wiecej niz jedna antenke to zaraz mysle ze tajniacki,niewiem jakos tak mam od malego

Szybke widze masz przyciemniona,ale dlacego tylko z tylu o wiele ladniej wyglada na calosci (oprocz frontowej rzecz jasna) bo bardziej przypomina serie tez niedawno przyciemnialem i zastanawialem sie jak czy tylko tyl czy po calosci i zrobilem po calosci super efekt zerknij sobie do mnie i sam ocen chociaz ja mam avanta.
no i na koniec te dwa znaczki jeden pod drugim na grillu hym...niesadzisz ze tak troche jak gdyby za duzo,,napackane,,w jednym miejscu?Mi sie wydaje ze juz bardziej by pasowalo jeden po jednej a drugi po drugiej to by bardziej symetrycznie wygladalo,a najlepiej to jak bys sobie kupil znaczek S6 na grill i go zalozyl a te dwa zdiol ewentyalnie dokupil drugi jeszcze S-line i na listwy w drzwiach tylnich przymocowal tak jak maja nowsze modele.
Widze ze juz sie rozkrecilem hehehe,niemiej mi za zle
wiesz kazden jeden ma swoj gost tak tez powiedzialem jak mysle a noz cosik Tobie podpasi,generalnie fure masz Pan luks,ale jeszczemoznaby ja upieknic
gratulacje dobrej maszyny
pozdrowil