A6 C5, 1998', 2.8 Quattro (ben+lpg)
Jestem posiadaczem audi od ponad dwóch tygodni, ale z napisaniem tematu tutaj czekałem na efekt końcowy. Pokrótce - auto odkupiłem od brata, który praktycznie go nie użytkował z braku czasu. W rodzinie od 6lat, stąd decyzja o zrobieniu audi "pod siebie". Na dzień dzisiejszy bez wkładu finansowego, jedynie gaz do regulacji. Swietny samochód, dający mi osobiście mnóstwo przyjemności z jazdy i frajdy.
W najbliższym czasie chciałbym przyciemnić szyby i zmodernizować układ wydechowy, aby wydobyć lepszy dźwięk (osobiście nie przepadam za ory), celuję w bas. Poniżej przedstawiam Wam jak wyglądała wcześniej i jak wygląda teraz, mam nadzieję, że ocenicie i skomentujecie. Dodam jeszcze, że audiczka w pełnym wyposażeniu. Swoją drogą - podwójnie klejone szyby to standard w każdej A6 C5? Pozdro! =)
Po całości musi zostać jeszcze przeciągnięta na mokro papierkiem + polerka za około. 2 tygodni.
Całość przygotowałem samodzielnie, lakiernik zatem miał tylko prysnąć lakierem. Mam nadzieję, że jakoś to wygląda i potrafi zwrócić na siebie uwagę. Przyjemnego wieczoru!