aaa nie nie 70-75% ma być (jak by się trzymać tego co napisałeś to te 30% to max mogą być przyciemnione) ALE normalne szybty to chyba w Maluchach były bo te które my mamy to już są fabrycznie z barwnikiem więc raczej więcej niż 80% nie zostaje. Człowiek który przyciemniał u mnie szybki mówił , (a moment bo ja mam podwójne.. ... ) no nic bądź co bądź mówił właśnie ,że przy naklejeniu bezbarwnej foli nie łapie się już w granicy ,a żeby coś było widać że przyciemnione to to... , i przy kontroli jak trafimy na upartego miska to albo ściągamy albo dowodzik
Mam jopla na punkcie avussilber twój na niego nie wygląda,chyba że wina aparatu.Masz kod LY7J?Autko super nie ma to jak gadżety sline.Też chciałem kupić w avusie młodszą siostre a6,ale udało się wyrwać kolor akoya oczywiście w sline.
Gaz wstawiony w AC Stag ul. 42 Pułku Piechoty 50, 15-181 Białystok
Profesjonalne podejście, zakładali już kilka instalacji do 2.7, musiałem zostawić autko na 2 dni, bo chcieli zrobić wszystko pro, bez pośpiechu
fotki:
Pstryczek-elektryczek tak, żebym tylko ja go widział
W małym opakowaniu znajduje się reduktor do tankowania w dużej torbie koło zapasowe
Butla w kole zapasowym - 67 l
Wlew pod klapką
jeśli ktoś chce, mogę dodać fotki bez osłon silnika (nie chciało mi się zdejmować)
polecam chłopaków
[ Dodano: 2014-07-24, 13:52 ]
Podbijam post
Wymieniono:
-Filtr powietrza KNECHT
-Filtr kabinowy Filtron
-Filtr oleju KNECHT
-Filtr paliwa BOSH
-Olej Motul 8100 X-Clean 5w40
w sierpniu zajmę się pierdółkami, myślę nad zmieniarką usb, sprawdzę czy nie mam przypadkiem el. składanych luster i może jakaś polerka z poprawkami
pozdro!
[ Dodano: 2014-07-28, 16:36 ]
nie mam ukrytych składanych luster, niestety
rozebrałem pokrętło, zrobiłem tak, żeby się odwracało i lipa
czy w kazdym c5 a6 butal wejdzie 67? czy to zalezy od 4x4
przy tej butli masz podłogę idealnie na gladko?? w sensie płasko??
ile cie kosztowała i na jakich jest podzespołach
jak by ci sie chcialo te fotke bez osłon to bede wdzięczny bo zaraz kupuje 2,7 i bede gazował.
Taperson,
Instalacja wyniosła mnie 3600 + tankowanie do pełna (140zł). Stag 306 Premium, wtryski Hana chyba zielone - jutro mogę Ci powiedzieć co tam konkretnie siedzi.
Butla? W każdym, bo gość jak zobaczył auto to od razu powiedział, że butla 67 i nie pytał o quattro. Przez to, że mam quattro nie mam tego dodatkowego schowka w bagażniku, ale to nie ma wpływu na pojemność butli. Bagażnik mam na płasko, wszystko idealnie się chowa
Jutro dam Ci dokładne podzespoły i fotkę bez osłon
Strasznie tanio i szybko tę instalację założyli... Butlę da się na upartego wcisnąć 650x270 (72l), ale podnosi minimalnie podłogę (~1cm). Myślę, że po dogięciu na ciepło klapy byłoby to niewidoczne.
@Taperson: do butli wchodzi ~80% deklarowanej pojemności No chyba, że ktoś pływak podegnie.
Taperson, trochę za dużo optymizmu w tych wypowiedziach. Nigdy nie napełnisz zbiornika LPG w 100%, chyba, że podegniesz pływak, jak kolega wyżej napisał, ale do mądrych i rozsądnych zabiegów to nie należy, przynajmniej zakładając wykorzystanie 90-100% pojemności butli.
Co do oferowanych instalacji, to każdy poleca to co montuje, a to czego nie montuje wyśmiewa.
Landi i BRC są droższymi instalacjami, a nie każdy potrafi to dobrze wyregulować, często się słyszy, jak gazownicy przeprowadzają autokalibrację i na tym kończy się regulacja