też chcę !
![;] ;]](https://a6klub.pl/images/smilies/krzywy.gif)
szukam dekorów do jasnego wnętrza, okolice podłokietnika + te wąskie listwy
jeszcze trochę to efekt salonowy wypracujesz ! szacun !
Dziękijoter82 pisze:Łukasz, skąd Ty masz wjazd do takich klamotów - i to nowych? :shock:
też chcę !
szukam dekorów do jasnego wnętrza, okolice podłokietnika + te wąskie listwy
jeszcze trochę to efekt salonowy wypracujesz ! szacun !
Chodzi Ci o założenie soczewek z B8?Xray T2 pisze:Kolego zapodaj wskazówki co do przeróbki lamp.
Głównie to mi chodzi o malowanie środka na czarno.emilzizi pisze:Chodzi Ci o założenie soczewek z B8?Xray T2 pisze:Kolego zapodaj wskazówki co do przeróbki lamp.
Masz pół lifta.
Tam jest mniejsza soczewka.
Co nie znaczy że to jest nie wykonalne.
Środek pomalowany na czarno.
Obrys od USA.
Generalnie to są całe lampy USA.
Z przeglądem nie mam problemu.Xray T2 pisze:Głównie to mi chodzi o malowanie środka na czarno.emilzizi pisze:Chodzi Ci o założenie soczewek z B8?Xray T2 pisze:Kolego zapodaj wskazówki co do przeróbki lamp.
Masz pół lifta.
Tam jest mniejsza soczewka.
Co nie znaczy że to jest nie wykonalne.
Środek pomalowany na czarno.
Obrys od USA.
Generalnie to są całe lampy USA.
U mnie połlift i soczewka średnia, także światła długie mam osobno bo nieposiadam bixenon.
Jak lampa pomalowana na czarno to jak to świeci i kwestia przeglądu czy się będą czepiać np.że jest ingerencja w lampę.
Nie bardzo rozumiem dlaczego miała by się pogorszyć widoczność w nocy.Krix0 pisze:Wygląd lamp mega ale nie radzę na nich jeździć w nocy.
Zrobiłem tak samo w mojej a4 fajnie było dopuki jeździłem tylko w dzień. Nic to jazda na postojowkach, bezpieczeństwo - 200%
Wymieniłem na zamiennik depo.
Nie mniej jednak wygląd poprawiają bardzo
Jest też większej średnicy przepustnica.joter82 pisze:no ok w kolektorze widzę różnice - brak gumowego trójnika
ale w Y ? co w nim lepsze ?