rafal100 pisze:lochaWiem , że różnie nazywamy nasze auta . Ale to chyba obrazliwe . Nawet mówiąc tak przy żonie , dzieciach , innych kobietach . Czujecie sie wtedy bardziej dowartosciowani ? Wazniejsi od innych ?hoopek pisze:suczka
często mówimy że te auta mają dusze , że dbamy o nie i cieszymy sie ze nas nie zawodza ( trasy pokonujemy bezawaryjnie )
ÂŻycze wam nocnej trasy i awarii w lesie - wtedy wyjdzcie przed auto i powiedzcie locho suczkodlaczego mnie zawiodłas ?
A ona na FISIE komunikat dla ciebie - goń sie leszczu
cyt. kabaret AniMruMru
Wiesz, że w każdym aucie miałem ciemne szybki..na czarny wyglądały dobrze..miałem Audi w kolorze Pelican Blue i też wyglądały zacnie.. nawet na bordowej Hondzie były do przejścia.. ale ciemny granat i czarne szyby to już trąca kretem więc postanowiłem, że w tym aucie nie będzie ściemysebastian855 pisze:raggaman, szybki sciemnij
Nie ma nic lepszego jeśli chodzi o dziecko z tyłu, taka roletka Ci nic nie da.
A i samo auto sporo zyska na wyglądzie
Ja to wszystko wiem... ale do mojego koloru auta ściema będzie wyglądała kiszkowato na maxaMati_20 pisze:Ja również jestem zdania że roleta nie będzie tak efektowna jak przyciemnienie szyb.
Same plusy za przyciemnieniem: poprawa wyglądu, autko nie będzie ci się tak nagrzewało w środku, i osłoni bardziej dziecko niż roletaTo jest oczywiście moje zdanie