Nie. 3 minuty ze schnięciem odnośnie kleju.Łukasz1988 pisze:niezła robota, ta tkanina nie "ściągała" się przy klejeniu ?
Oj dokładnie nie pamiętam bo tyle lat.Łukasz1988 pisze:Jakie mas parametry felg ?
Kiedyś miałem felgi 18'' Alutec Shark, Hyper Silver. , 8.00" ET: 35.00 PCD: 5 x 112.00mm, opony 235/40/18. Szybko zrobiło się "jajo". Słabe nieoryginalne felgi no i PL drogi, ulice. Powiem Ci że lepiej jest z 16'' z dawaniem buta, wahaczy itd, też mam jeśli jest zima, ale... minimum 17'' lepiej wyglądają. Już nie mówię o Rs6.

----------------------------------------------------------------------------------------
[ Dodano: 2019-07-04, 14:54 ]
Stop Chińskich gów*en LEDów!.

Dostałem i zrobiłem moduł świateł dziennych. Widać je w reflektorach drogowych. Po włączeniu silnika działają... trzymają ok 6V.
Dalej moja kolejna modyfikacja przy halogenach. Po włączeniu stacyjki (inny kabel)... włączają się światła. Troszeczkę roboty było aby znaleźć i zrobić 'kółeczka' z chudej stali aby trzymało do oprawki W5W tak jak jest H3. Pilnik, lekkie opiłki przy ściereczce w domu i zamykanie świateł halogenów niby pozycyjnych.
Tak to wygląda. Nie mówcie o homologacji. To jest normalne.

Halogeny bez problemu można zmienić na oryginalne. 5 minut jakby co.
Ps: światła "ciepło białe" bardzo podobne i nie są ostre. To tylko zdjęcie z telefonem.