giganteusz, Kupiłem ją od gościa w Słupsku, posiadał ją 2 lata, ten z kolei kupił od gościa, który bezpośrednio sprowadził auto z Austrii i jeździł nim rok. Także jest w kraju od 3 lat a ja jestem 4 właścicielem. Miałem kupować Avanta ale zobaczyłem świeżo wystawioną aukcję w necie z a6 c4 quattro sedan, od razu zadzwoniłem do faceta i umówiłem się. Za 3 dni wracałem do domu moją własną Audiczką:)
czy w znczku tdi to i orygionalnie było czerwone w ael'ach? - bo widziałem już kilka c4 z czerwonymi i i nie wyglądało to na druciarstwo ? czy ta literka i jest u ciebie szersza od innych ?
:?:
Dodek, u mnie wygląda na ori.
I tak prawdopodobnie jest.
To odróżnia 140 -stki od 115-tek.
gjom, na fotce przeciwmgielne wyglądają jak by świeciły jednakowo, ale w rzeczywistości prawe świeci gorzej bo tam nie ma odblasku.
Myślałem wstawić tam mocniejszą żarówkę, ale chyba nie ma takich.
Dodek, z tego co się orientuję to w AEL'ach to "i" było czerwone, tak jak napisał kolega robak26. Bez czerwonej końcówki w tej wersji A6 miały tylko auta z silnikami AAT. Jeśli chodzi o szerokość litery "i" to wygląda to jakby ktoś rzucił czerwony "cień" na srebrną literkę "i":
robak26, na pierwszy rzut oka wygląda jednakowo ale nie będę się kłócił, może i masz rację. Ja też chciałem kupić coś mocniejszego niż 21W ale w sklepie nic nie mieli. Założyłem drugą lampkę nie tylko dlatego, żeby być lepiej widocznym we mgle ale też dlatego, że czasami jak wyprzedziłem inne auto w nocy to kretyn nawet nie raczył wyłączyć długich świateł, jak na razie skutkuje:)
gjom, w B4 tak miałem i pod stop było podłączone.
Gość na przeglądzie zbzikował w pewnym momencie.
Kazał wcisnąć stop, a tu i stop i przeciwmgielne się zapala.
A jak kazał przeciwmgielne to stop już nie świecił.
A kombinował, dopiero mu powiedziałem ,że dioda w jednym kierunku tylko daje od stopu na przeciwmgielne.
Z tego wszystkiego nawet mi nie kazał rozłaczać. He,he...