nowa wizja owiewki tyl przod nowe kierunki org dymione
[ Dodano: 2011-01-30, 22:19 ]
panowie i jeszcze jedno kupilem org lotke od s4 avant nr org 4A9827933 D/E tylko mam problem cos nie pasuje mi ta lotka do mojej klapy nie wiem czy jest roznica miedzy klapa c4 a c4 a6
slepy taxi, owszem musisz mieć i klapę tylną z S4 inaczej nie podejdzie, chyba że tą górę zmasarzysz młotkiem jak uczynił kiedyś tomkom1 bo teraz ma całą klapę zmienioną dla lotki
slepy taxi, Oj trafiłeś w mój ulubiony środek , gleba jak sie patrzy też bede tak kombinować , co do czerni to ja lekko z dystansem , myśle że jak te kółka dojdą to bajka bedzie . Pozdrawiam nie daj sie złapać
Matt_04 pisze:Kurde ciagle sie zastanawiam czy malowac te lampy :-P wyglada to kozacko tylko ze ja bym dlugie zostawil... I ciagle mam mieszane odczucia
zobacz sobie jak jest u mnie, mniej hardkorowo:P i do dzieła :lol:
nie mam folii tylko czarny mat spray a policja nie ma nic to tego ja juz malowalem tak lampy 4 lata temu i objezdzilem cala polske niemcy danie i wszystko ok swiatla swieca normalnie postoje tez a ze nie ma dlugich to peszek hehe ale ja tak lubie ma byc czarnosc :evil:
[ Dodano: 2011-02-05, 20:35 ]
a kierunki org black hella nie do zdobycia ,juz prawie koniec ostatnich modow przed wiosnnapozniej tylko fela i pozd bokiem hehe