Lampki nie są ori mam takich kilka sztuk więc zamontowałem , na szerokość pasuje idealnie a na długość to wyciąłem o 2 cm wiekszą dziurke i chula ze względu na brak ori kostek podłączyłem je na stałe ( mi to nie przeszkadza )
wrzuce fotki jak bede strone pasażera robił bo mi czasu brakło tylko kable puściłem
I zamontowałem radio CB antena oczywista na relingu stała .
Santiago 1200 wg. mnie najlepsza antena jaką miałem , niestety ma jedną wade 2m długości i wjeżdzając na podziemne lub piętrowe parkingi musze składać bo walę po rurach na suficie
Radyjko idzie na warsztat bo spaliłem końcówke
Szukam chetnych na moje 18 koła
w poniedziałek jade 16 montować
Ostatnio zmieniony 08 maja 2011, 22:51 przez leonulim, łącznie zmieniany 4 razy.
czarny19, kabel u mnie leżał pod wykładziną szedł do tyłu i w lewy boczek ( od kierowcy) tak był złączony ori złączką i szedł słupkiem do góry ja na dachu mam 2 anteny jedna od radia a druga od GSM i tą wykożystałem oczewista pytając się kolegi co montuje CB czy on sie nada ( parametry są na nim napisane ) kolo stwierdził że to najlepszy kabel jaki możliwy .
Rozłączyłem go i był na tyle długi że pociągnąłem na reling bez złączek, niestety na razie nie wiem jak działa bo radio z dymem puściłem i mus naprawić .
A realne tylko najlepiej w weekend , ja dziś swoją onwe odebrałem z warsztatu ( koszt 50 zł ) tak sie kończy jak antena leży na siedzeniu a nie jest na zewnątrz .
Michaelo, dzieki za ciepłe słowa zawsze to mobilizacja do dalszego rezania .
Zamieszczam pare fotek z montarzu światełka po stronie pasażera
Jak zauważyliście nie są to oryginalne lampki audi , mam takie wiec chciałem obejść sie bez inwestowania kasy no i efekt widać , lampki są od reno , trzeba poobcinać to co wystaje wokół i do dzieła
Tal wygląda po modyfikacji
Dziura ori jest troche mniejsza wiec dopasowałem ją pod moją lampkę
Brak ori kostek do podłączenia wiec przylutowałem kable na stałe i zalałem klejem na gorąco
przewody podłączyłęm jeden stały + a masa z czujnika drzwi po stronie pasażera .
No i przy okazji montarz suba bose od mazdy w koło .
Tradycyjnie brak ori kostki gość od którego kupywaliśmy suby z szybkim-ensem
zabił nas ceną 50 zł za kawałek kabelka który i tak wywali na śmieci , wiec niech zupe dziecią ugotuje ,
Piny na stałe i zalane klejem w póżniejszym czasie osadze na kablu kostkę
Ku...a ,a kiedy ja się wezmę za podłogowe światło?
Już wszyscy mają oprócz mnie.
Fajnie wyszło, a jak gra subik?
Doszedłeś Lechu z kabelkami?
Dobrze mruczy?
Jutro lecę na szrot po lampkę, bo jedną mam.
Od Passata z wyłącznikiem.
Podpytam się tylko, gdzie się wpiąłeś z lampkami?
Czy masa stała ,a plusik z tych trzech sklejonych w lewym słupku?
100 pytań do... he,he...
Pozdro.
[ Dodano: 2011-05-16, 21:13 ]
A fele świetne, jak mi się podobały jak Kamil miał takie.
Od kiedy je zobaczyłem to się najarałem na nie.
Teraz musi uważać jak z garażu wyjeżdża, że by rantów nie porysować. He,he...