Moja była czerwona strzała
-
- Forum Audi A6 / A7
leonulim, mam sprężyny od sedana c4 obniżające, zakupiłem na takich sprężynkach ale dla mnie było zbyt nisko, do tego jeszcze 17 felgi, ryło osłoną silnika na nierównościach
, wymieniłem na standard a te leżą w garażu, gdybyś był zainteresowany to się odezwij, luknę jutro na nie tylko nie wiem czy z nich coś odczytam-jakiej firmy, nigdy nie sprawdzałem

storm85-85, poszło na PW.
Sedan czy avant przód chyba bez różnicy
[ Dodano: 2011-05-02, 22:08 ]
No pany troche czasu poświęciłem i doprowadziłem lalunie do ładu ( bynajmniej mi sie tak wydaje )
Czas nadszedł na tempomat zgodnie ze sztuką opisaną na forum ( i nawet działa )
Dodatkowe oświetlenie w rączkach <szok> wkońcu jest jasno po zmroku
Usunąłem przeciek wody o okolicach nagrzewnicy ( jak deszcz padał to dywan sie mokry robił )
Przy okazji wymieniłem wykładzine na nową ( używke ) w bdb stanie bo moja była w stanie krytycznym.
No i co ważne naprawiłem silniczek klapy ciepło zimno bo coś strajkował
Tak że troche pracy i banan na mordzie
Zaczęło sie od zmetalizowania ( pochromowania) ori ringów w zegarach , są teraz bardziej wyraziste i mi sie podoba
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Montarz tempomatu i oświetlenia kabiny w rączkach nabyte od kolegi Tomkom1
![Obrazek]()
No i co najważniejsze wymieniłem wykładzine bo miałem zniszczoną
![Obrazek]()
Wymieniłem relingi na ori polerowane także nabyte od kolegi Tomkom1
![Obrazek]()
No i już nowe byty czekają na zamiane 16 zol a 18 idą do potrzebujących
![Obrazek]()
![Obrazek]()
A w krótce Montaż ori subwoofera bose w zapas , Jak u kolegi Robak26 , już zakupiony i odebrany dzieki koledze szybki-ens
Podświetlenie nóg kierowcy i pasażera ( przy okazji pociągnęłem kable ) czekam tylko na ori lampki.
Montaż CB z wykożystaniem kabla od anteny telefonicznej który znalazłem jak zdjęłem wykładzine
No i podświetlę klamki bo mi sie podoba
Sedan czy avant przód chyba bez różnicy
[ Dodano: 2011-05-02, 22:08 ]
No pany troche czasu poświęciłem i doprowadziłem lalunie do ładu ( bynajmniej mi sie tak wydaje )
Czas nadszedł na tempomat zgodnie ze sztuką opisaną na forum ( i nawet działa )

Dodatkowe oświetlenie w rączkach <szok> wkońcu jest jasno po zmroku

Usunąłem przeciek wody o okolicach nagrzewnicy ( jak deszcz padał to dywan sie mokry robił )
Przy okazji wymieniłem wykładzine na nową ( używke ) w bdb stanie bo moja była w stanie krytycznym.
No i co ważne naprawiłem silniczek klapy ciepło zimno bo coś strajkował

Tak że troche pracy i banan na mordzie
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
Zaczęło sie od zmetalizowania ( pochromowania) ori ringów w zegarach , są teraz bardziej wyraziste i mi sie podoba

Montarz tempomatu i oświetlenia kabiny w rączkach nabyte od kolegi Tomkom1
No i co najważniejsze wymieniłem wykładzine bo miałem zniszczoną
Wymieniłem relingi na ori polerowane także nabyte od kolegi Tomkom1
No i już nowe byty czekają na zamiane 16 zol a 18 idą do potrzebujących
A w krótce Montaż ori subwoofera bose w zapas , Jak u kolegi Robak26 , już zakupiony i odebrany dzieki koledze szybki-ens
Podświetlenie nóg kierowcy i pasażera ( przy okazji pociągnęłem kable ) czekam tylko na ori lampki.
Montaż CB z wykożystaniem kabla od anteny telefonicznej który znalazłem jak zdjęłem wykładzine
No i podświetlę klamki bo mi sie podoba

Odbłyśniki można odnowić ale muszą być nieuszkodzone .ja nie robiłem dostałem lampy w bdb stanie i zmieniłem,
Odbłyśnik w VOLVO robiłem i wyszła kicha
dlatego że zchodził mi chrom , ja go zmyłem rozpuszczalnikiem i po zmetalizowaniu zostały widoczne zamazy od szmaty jak wycierałem .
Dlatego nic nie robić tylko można rozpuścić w sodzie starą farbe i wtedy zrobić od nowa .
Niedługo bede prubował zrobić test w lampach Scani zobaczymy co wyjdzie jak bedzie 100% pewne to dam znać .
Koszt byłby niski tylko trza sprawdzić czy wypali .
Odbłyśnik w VOLVO robiłem i wyszła kicha

Dlatego nic nie robić tylko można rozpuścić w sodzie starą farbe i wtedy zrobić od nowa .
Niedługo bede prubował zrobić test w lampach Scani zobaczymy co wyjdzie jak bedzie 100% pewne to dam znać .
Koszt byłby niski tylko trza sprawdzić czy wypali .