Pięęęęknaaa.
Nie mogę się napatrzeć.
Już trzeci raz tu zagłądam.
Podoba mi się ,chociaż jestem zwolennikiem "kopciuchów".
Jak możesz ,zrób zdjęcie gałeczki.
Nie widziałem jeszcze takiej.
Chyba będę takiej szukał.
Pozdrawiam.
Troche mnie nie było , brak czasu masa obowiazków itp W plusiaku zaszło pare zmian z których jestem bardzo zoadowolony a mionowicie
Instalka LPG , zakładana przez mojego bardzo dobrego znajomego zgodnie z moimy wytycznymi. Plusiak jezdzi na LPG znakomicie , spalanie w miescie w granicy 21-24, trasa 160-200 max 18 Wolniej nie sprawdzałem;)
Jedni Twierdza ze LPG to profanacja a ja tak wcale nie mysle skoro po 10.000 tys km zostaje w kieszeni 5.000 zł (ÂŁatwo policzyc) mozna to przeznaczyc na nowy silnik albo wakacje za granica albo na co sie tylko chce
Następnym modem jest ECU od 340 konnej s8 z silnika AHC Jak wiecie mój plus miał fabrycznie 320 ps wiec za 400 zł dostał dodatkowe 20 ps i całkowicie inna charakterystyke przebiegu mocy , reakcja na gaz jest zdecydowanie szybsza i spontaniczna co mi bardziej odpowiada Niedługo wybieram sie zhamowwac plusa na nowym ECU oraz PB vs LPG
W planach re-map obecnego ecu (celuje na 360ps) zmniana wydechu na dedykowany bn-pipes
kurcze ladnie na tych zdjeciach wygląda z ostatniego fotoseszyna, jak z prospektów z Ingolstadt, wogóle mistrzostwo w robieniu zdjec. Szacunek dla wlasciciela.
Kolego piekny ten plusik,a ten klank super. Zdjecia pierwsza klasa.Do gazu nic nie mam kazdy jezdzi na czym chce ,ja rowniez mam gaz w aucie i nie narzekam. Pozdro