Biała perełka A6 C4 1996 USA nowe fotki str. 4, 5 i 7
kocyk123, opusc ta biala dame bo wyglada jak zyrafa na osle....
albo zaloz 20zoll zeby wypelnic nadkola...co do zdesi to fajna sprawa.gdyby ktos reflektowal to mam przedni us kompletny ze 100c4..oczywiscie pasuje do a6.gratuluje furki...kierunki fajne i fajnie sie prezentuja..co do lusterek to idz na calosc zakladaj chromy...powiedxz czym masz podswietlana rejestracje ze tak ostro na niekturych zdjeciach swieci?sam zastanawaim sie nad paskiem ledowym...zeby zrobic to tak jednorodnie a nie punktowo...
albo zaloz 20zoll zeby wypelnic nadkola...co do zdesi to fajna sprawa.gdyby ktos reflektowal to mam przedni us kompletny ze 100c4..oczywiscie pasuje do a6.gratuluje furki...kierunki fajne i fajnie sie prezentuja..co do lusterek to idz na calosc zakladaj chromy...powiedxz czym masz podswietlana rejestracje ze tak ostro na niekturych zdjeciach swieci?sam zastanawaim sie nad paskiem ledowym...zeby zrobic to tak jednorodnie a nie punktowo...
dzięki za opinie. Pomysł wyszedł z tego, że kiedyś na myjce sobie autko pucowałem i przejechała perłowa A4 z około 2000 roku i miała moje feluny i miał ciemny grafit. Super to wyglądało i od tamtej pory myśle o tym tylko, ze jak sobie pomyśle o przygotówce do malowania to aż mi się odechciewa i musiałbym przełożyć na stare buciory :P
a tu zdjątko z dzisiejszego relaksowania się nad jeziorkiem. Zdjęcie robione fonem więc sorki
pozdro
[ Dodano: 2011-05-24, 02:36 ]
aha, zapomniałem się pochwalić, że w drodze do mnie jest nowa lampa, nie używana, oryginalna
niestety tylko od strony kierowcy ale gosciu u którego kupilem to mowil ze ma wiecej i czekam na odpowiedz czy tez uda sie od pasazera zalatwic. Wymieniam dlatego, ze od kierowcy zepsulo sie ustawianie prawo lewo, a od pasażera góra dół... Wszystko przez czyszczenie lamp no ale miało prawo się zepsuć po 15 latach
Udało mi się to załatwić za baaardzo małą cene bo normalnie to jedna lampa stoi poand 200$.
![Obrazek]()
[ Dodano: 2011-06-05, 00:55 ]
lampa zamontowana, efekt niesamowity. Wejdźcie na linka na żywca widać, że jest mocniejsza gdyż jest świeży odbłyśnik w soczewie i też na filmi widać jak ładnie wycięte światło jest po lewej stronie a po prawej widać, że brakuje takiego ładnego wycięcia... Poluje właśnie na nową prawą lampę hehe
a tu zdjątko z dzisiejszego relaksowania się nad jeziorkiem. Zdjęcie robione fonem więc sorki

[ Dodano: 2011-05-24, 02:36 ]
aha, zapomniałem się pochwalić, że w drodze do mnie jest nowa lampa, nie używana, oryginalna

[ Dodano: 2011-06-05, 00:55 ]
lampa zamontowana, efekt niesamowity. Wejdźcie na linka na żywca widać, że jest mocniejsza gdyż jest świeży odbłyśnik w soczewie i też na filmi widać jak ładnie wycięte światło jest po lewej stronie a po prawej widać, że brakuje takiego ładnego wycięcia... Poluje właśnie na nową prawą lampę hehe

usunieto pkt 29 regulaminu
- Forum A6 C4
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: A6 C4 Forum
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel