[AUDI A6 C4 2.5 TDI AEL] ''BIAÂŁAS'' by kalapita *Sesja
No ja nie wiem, właśnie widziałem dwa ciemne i chyba teraz mi się bardziej podoba fela alu plus lusterka chrom niż całość z relingiem. Tylko, że to na przykładzie ciemnego widziałem, nie wiem jakby było w jasnym. Tak czy inaczej fele masz dobre 

Jeśli Ci pomogłem nie wciskaj "pomógł", po prostu Ty pomóż następnym razem 

Bez opon opony chce 215/40/18
Ale wlasnie Rs6 i a8 winter fajne sa felgi i mam rebus , bo tutaj też jest kasa róznica
Rs6 kosztuja 1280zł z wysyłką a A8 winter CZARNE kosztuja 1500zł z odbiorem osobistym
tylko teraz tak Rs6 bede chciał malowac to koszt jakiś 300zł max a a8 winter bede chcial później zrobić na lustro i to jest koszt 450zł
czyli Rs6 wyjdą mnie 1580zł na gotowo
A8 winter = 1950zł
I jeszcze trzeba doliczyc oponki czyli koszt jakiś 600 , 700zł uzywki dobre ...
niewiem co robić ...
Ale wlasnie Rs6 i a8 winter fajne sa felgi i mam rebus , bo tutaj też jest kasa róznica
Rs6 kosztuja 1280zł z wysyłką a A8 winter CZARNE kosztuja 1500zł z odbiorem osobistym
tylko teraz tak Rs6 bede chciał malowac to koszt jakiś 300zł max a a8 winter bede chcial później zrobić na lustro i to jest koszt 450zł
czyli Rs6 wyjdą mnie 1580zł na gotowo
A8 winter = 1950zł
I jeszcze trzeba doliczyc oponki czyli koszt jakiś 600 , 700zł uzywki dobre ...
niewiem co robić ...
Dlatego pytam bo ja kupowałem, ale 17 bo innych mieć nie mogę i kupowałem specjalnie z oponami z kilku powodów. Na zdjęciach zawsze fele dobrze wyglądają, ale jak jest opona na nich to łatwiej się dopatrzyć czy wszystko z nimi ok. Widzę, że szukasz po allegro więc naprawdę dobrze by było kupić jak najpewniejsze.

Weź looknij u nas na forum w dziale sprzedaj ktoś kiedyś miał z rs'a felgi. Co do opon to po jeżdżeniu kilka lat na różnych goodyerach postanowiłem przesiąść się na bct s800. Opony kierunkowe, które albo mają zaciętych wielbicieli, albo na forach ludzie deklarują, że nigdy by ich nie kupili. Zobaczę co z tego będzie bo cenowo mnie wyszły dobrze, a grono wielbicieli miało przekonujące argumenty. Jedyny minus czytając ogólnie o oponach kierunkowych, to że ponoć na naszych a6 się średnio sprawdzają. Za to chłopaki z a4 je chwalili. Generalnie odbiegłem od tematu, ale chodzi mi o to, że kupowałem specjalnie jako komplet, bo przez internet same felgi nie raz robiły jakieś złudzenie optyczne, a jak oglądałem z oponami to jakoś więcej umiałem odrzucić bo więcej niuansów mi w oko wpadało.