[100 C4 2.5 TDI Awant] Baksik Remont
Panowie wiem że dużo pracy muszę włożyć w auto bo to nie jest już pierwsze auto które doprowadzam do stanu używalność, żeby zarobić na te auto robiłem Skody Felicje Formany Fafority itd z kompletnego złomu an igiełki oczywiście nie ma co tu porównywać Skody do Audi ale doświadczenia sie nabiera.Co do Audi to okazało sie ze jest 7 zaworów krzywych oraz parę krzywek itp, ale głowica już odebrane zamontowana i silniczek pięknie chodzi, równo i cicho. W połowie stycznia auto idzie do blacharza, potem lakiernik no i sprawy kosmetyczne:P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Prędkość nie zabija, tylko szybkie jej wytracanie"
Nowe foty, wnętrze prawie ukończone reszta po blacharzu i lakierniku, maska przykręcona błotniki tylko zawieszone:P
Ostatnio zmieniony 17 sty 2009, 14:56 przez Baksik, łącznie zmieniany 2 razy.
Wstawiam ponownie nowe fotencje:) Niestety autko składam u sąsiada bo narazie nie mam warunków ale jeszcze trochę:)
[ Dodano: 2009-03-07, 19:44 ]
dsd
[ Dodano: 2009-03-07, 19:45 ]
xcssssssssssssssssssssssssss
[ Dodano: 2009-03-07, 19:44 ]
dsd
[ Dodano: 2009-03-07, 19:45 ]
xcssssssssssssssssssssssssss
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jak widzę z jakiego bagna Ty tego furaka wyciągasz to tak sobie myślę,że moje mnie przetrzyma
A tak na poważnie to sporo dobrej pracy wykonałeś i chwała ci za to,że Auto przeżywa drugą młodość a nie skończyło na zapyziałym szrocie!!!
<brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2>
Szacunek!!!
A tak na poważnie to sporo dobrej pracy wykonałeś i chwała ci za to,że Auto przeżywa drugą młodość a nie skończyło na zapyziałym szrocie!!!
<brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2> <brawo2>
Szacunek!!!
-
mengelajn8609
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Kurde aż się chce robić jak czytam komentarze hehe Zostało jeszcze parę rzeczy do zrobienia ,dolne listwy na drzwi (czekam aż przyjdą) , pomalować zaciski, na to aluski no i sprawy kosmetyczne
PAGOR, widać ze ta okleina to nie ori ale źle nie wygląda na pewno lepiej niż bez:)
NOWE FOTENCJE
PAGOR, widać ze ta okleina to nie ori ale źle nie wygląda na pewno lepiej niż bez:)
NOWE FOTENCJE
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel