Chciałem wam przedstawić moje obecne Autko Audi A6 C4 Avant Quattro
Jest to auto które spełnia następujące punkty które sobie wymarzyłem
√ Audi
√ A6 C4 (ostatnie solidne auta)
√ Avant
√ Quattro
√ 2.8 V6 174KM
√ Klimatronik
√ Szerokie 7 zegarów z ringami
√ Komputer pokładowy (BC)
√ Autocheck (AC)
√ Termometr w zegarach
√ hamulce tarczowe wszystkich kół
√ 2 poduszki powietrzne
√ drewno
√ 5x oryginalne alufelgi Audi
√ manualna skrzynia biegów
Patrząc na tą listę plusów oraz cenę 7500 wystawioną nie wahałem się pojechać obejrzeć
Dziękuję tutaj dla Emge, Mikigd, Ufotm za pomoc i przetrzepanie auta od blach po kompa
Audi nie jest w idealnym stanie - 2 błotniki nadają się do wymiany są skorodowane
Nie jest tez bezwypadkowe - zostało kiedyś uderzone w tył.
mimo tego jest niemal 100% sprawne nie działa kilka lampek w środku, centralny trochę szwankuje i zobaczymy co dalej wyjdzie.
Naprawione zostało już : końcówka drążka kierowniczego, osłona przegubu i linka ręcznego.
Ostateczna cena 7400zł i autko moje, poprzedni właściciel wyleciał do Afganistanu jak wróci zapowiedział że również kupi A6 Quattro tyle że młodsze
Auto jest z rocznika 1995, jest to wersja na Luksemburg, do polski przyjechało w 2006 roku jeździło gdzieś koło Szemudu od 2009 jeździło sobie w Pruszczu Gdańskim
od 21.03.2010 jest w moich rękach
Obecnie Autko jeździ na Statoilowej bezsiarkowej Supremie 98 której zużywa 13-14 litrów po trójmieście a że sporo jeżdżę to połknęło już ponad 3 pełne baki od kupna co wymusza na mnie założenie Sekwencji LPG ale o tym później
Fotki jak na razie nie moje tylko z aukcji ale będę kolejne