Właśnie zakładałem radio i 'cymbała' bo niebawem wyjazd... nie przejmować się do końca wykonaniem bo to w końcu 'szybka prowizorka' na teraz...
Furak: http://www.mypicx.com/07152009/Audi_A6/
Póki co wrażenia jak najbardziej pozytywne.

Cóż... nie ukrywam, że 2.5 żwawiej sobie radzi ale i tak jestem pozytywnie zaskoczony. Oczywiście istotny czynnik dotyczy tego z jakiego poprzednika się przesiadamy - w moim wypadku astra'97 combi 1.7TD 68km. Wprawdzie specjalnie nie narzekałem, ale nieco cięższe audi nawet z 1.9 zauważalnie lepiej się 'odpycha'. Podejrzewam, że moment ma niemało do powiedzenia...PAGOR pisze:Bardzo ładna tylko jak dla mnie silniczek za mały ale ogólnie
To już wiem bo trochę jeździłem po obwodnicy... przede wszystkim bardzo fajne wyciszenie. Jakoś niska kultura pracy 1,9 nie daje się we znaki...Lechu pisze:Fajna fura. Zobaczysz że na trasie się zupełnie tym inaczej jedzie jak astrą.
Po utargowaniu wyszło 15.800 więc chyba przyzwoita cena jak na auto zarejestrowane. Oczywiście dochodzą opłaty przerejestrowania i podatek od umowy (316zł(2%) + 72zł).Boria pisze:ahhhhhhhh...... czemu ja nie mam takiego koloru ....bardzo ladna
a z ciekawosci ile dales ?