A6 C4 Zdzira by Matt ;]
- 

user
Valery, zawias jest w planach ale narazie mialem duzo wydadkow bo sie reduktor posypal i radio mi zdechlo wiec troche kaski w auto poszlo... Moze na wiosne sie uda springi kupic pozyjemy zobaczymy  

Mongolski, o to chodzilo :-P taki mial byc klimat zdjec
p.s troche minelo zanim skumalem cos ty napisal <haha>

Mongolski, o to chodzilo :-P taki mial byc klimat zdjec

p.s troche minelo zanim skumalem cos ty napisal <haha>
No Audik bardzo zacny  Podoba mi się, prace widać też idą do przodu, tylko tak trzymać;) A jak tam są jakieś nowości od ostatniego postu,hehe
  Podoba mi się, prace widać też idą do przodu, tylko tak trzymać;) A jak tam są jakieś nowości od ostatniego postu,hehe  ? Jak ci się jeździ na 18 po Rybniku i okolicach?, ja bym nawet na 17 się bał że pokrzywie, bo powoli to nie jeżdżę. Na 18 to tylko full lans, muzyczka i heja
 ? Jak ci się jeździ na 18 po Rybniku i okolicach?, ja bym nawet na 17 się bał że pokrzywie, bo powoli to nie jeżdżę. Na 18 to tylko full lans, muzyczka i heja  

PS. Masz może jeszcze poprzednie fele, chyba Aero?
Pozdro

Podoba mi się, prace widać też idą do przodu, tylko tak trzymać;) A jak tam są jakieś nowości od ostatniego postu,hehe
  Podoba mi się, prace widać też idą do przodu, tylko tak trzymać;) A jak tam są jakieś nowości od ostatniego postu,hehe  ? Jak ci się jeździ na 18 po Rybniku i okolicach?, ja bym nawet na 17 się bał że pokrzywie, bo powoli to nie jeżdżę. Na 18 to tylko full lans, muzyczka i heja
 ? Jak ci się jeździ na 18 po Rybniku i okolicach?, ja bym nawet na 17 się bał że pokrzywie, bo powoli to nie jeżdżę. Na 18 to tylko full lans, muzyczka i heja  
 PS. Masz może jeszcze poprzednie fele, chyba Aero?
Pozdro

Audi A6 Avant 3.0TFSI 

witac ladny blotniczek i kola :-P  jeszcze tylko zderzak zostal do ogarniecia co widac na fotkach
  witac ladny blotniczek i kola :-P  jeszcze tylko zderzak zostal do ogarniecia co widac na fotkach 

Kola mam ale zostaja na zime. A jezdzi sie normalnie roznica jest tylko w trasie na koleinach a tak to na dziury zawsze uwazalem a tez wolno po okolicy nie jezdze
  Kola mam ale zostaja na zime. A jezdzi sie normalnie roznica jest tylko w trasie na koleinach a tak to na dziury zawsze uwazalem a tez wolno po okolicy nie jezdze  pewnie tez dla tego ze stoi jak koza bo jest na ori zawiasie
 pewnie tez dla tego ze stoi jak koza bo jest na ori zawiasie