ZLOT tuż tuż, przygotowania pełną parą, trochę pracy już za mną więc czas pokazać moją perłę

Wyposażenie w serii:
- 4 el. szyby
- siatka bagażnika
- roleta
- grzane przednie fotele
- fotochromatyczne lusterka
- pakiet chrom
i chyba tyle, jak coś sobie przypomnę, dopiszę.
Swoją quattrówę znalazłam w Lublinie, pełen spontan, zobaczyłam ogłoszenie i kilka sekund później była rezerwacja biletu pkp

A to już rano na spokojnie oględziny w domku

Grono niezależnych specjalistów ASO C4 dokonuje ostatecznego przeglądu

Wokoło szyb są listwy w chromie, dlatego wymieniłam czarne relingi na chrom :rezanie:
Udało się uratować pomalowany sprayem na czarno znaczek audi na grillu i odświeżyć sam grill, z którego schodziła farba.
Następnie wpadły dekory i została wymieniona tapicerka klapy tylnej, była w fatalnym stanie...
Zobaczcie co odkryłam podczas rozbierania boczków, mam wersję limitowaną BOSE tylko coś miałczy...
Podświetlenie tablicy rejestracyjnej po małych przeróbkach

W najgorszym stanie zdecydowanie była tapicerka, i tu ukło w stronę mojego kolegi, Mariusza który doprowadził ją do porządku

Przed...
i po...
Audi przywiozłam na felgach 15', czekają na nią 18' nieco mniej zabudowane. Więcej przez nie widać, więc przyszła pora na zaciski

Mój pomocnik niestety zostawił mnie z robotą po czyszczeniu przodu...
Odświeżenie felg na szybko

Wpadły końcówki wydechu :D nie ma to jak poprawić sobie humor zakupami :D Fotki przed polerką i po :D
Grillowy nie zawiódł i można zająć się pracami, dobrze że ktoś przejął obowiązki w domu

Hex poradził jak się zająć lampami

Ratowanie kierunku, niestety ktoś przykisił i wstawił chinola, mam chociaż nadzieję że nie będzie się już tak odróżniał

"Kochanie, robiłaś coś dzisiaj przy samochodzie?"
"Ja? Niiieeee... A dlaczego pytasz?"
Wisienka na torcie '(których nie mogę nakleić na forum a6klub.pl / administracja.)'
Do zobaczyska na IV OGÓLNOPOLSKIM ZLOCIE C4 family!