Moje auto to audi A6 C4 2.6B+LPG
Auto posiada:
-klimatyzację,
-2x Airbag,
-skórzaną tapicerkę,
- 4x.el.szyby,
-pełne oświetlenie wnętrza,
-itp.
nowości
Wstawione oświetlenie wnętrza. Teraz jest jasno i to mi się podoba:
Nowy mieszek z drewnem od automatu
Wymiana weluru na Białe skóry. W tym białe boczki i 4x-el.szyby
16.04.2012
Wielkie zmiany
Zakupione wszystkie środki czystości do audi.Szampony, środek do skóry czyszczenia itp
Doszły też nowe felgi :mrgreen: :mrgreen:
Zamówione przed świętami. Mały włos i by ktoś mi je zabrał :evil:
I świeżo kupione i założone dziś :mrgreen:
Wymieniłem licznik na taki z AC. Akurat był pod ręką
15-11-2015
Jako iż Baardzo dawno nic się nie działo w temacie, nie znaczy, że nic się nie działo przy moim Aucie. także tak:
Jako, iż Zdałem prawko.(lipiec) Zostałem prawowitym właścicielem C4-ki, którą modziłem już od dobrych paru lat.
Na dobry początek razem z autem Dostałem od taty nowy akumulator, aby dobrze się odpalało, ponieważ stary juz stracił na mocy :mrgreen: KOZAK 72AH/700A
Zmieniłem tez radio na inne, ponieważ w delcie CC padł wyświetlacz.
Na miejsce delty wpadło już wiekowe radio Blaupunkt calgary mp 36. Ale jak za 30zł to chyba warte było kupienia. Dorobiłem też do niego ramkę z plexi i rozgryzłem pokaszanioną instalacje od tylnych głośników. teraz tył nie charczy:
I przy okazji dorobiłem aux-a, jako że blaupunkt miał wyjście z tyłu (tak jak do zmieniarki) to wyprowadziłem go pod podłokietnik w tunelu w miejsce podłączenia słuchawki od telefonu. Mam w planach zrobić też ładowarkę na usb w tamtym miejscu, ale nie mam zbytnio pomysłu jeszcze jak to podłączyć.
Długo się c4-ką nie nacieszyłem, ponieważ wciągu 4 tygodni padły wszystkie łożyska w kołach. powymieniałem na nowe i teraz jest cacy
też na zegarach zagościł ciekawy przebieg