Widze, że wszyscy chwalą sie swoimi pociechami.. To ja też pokażę moją wanienkę

Jak widać w opisie, jest to Audi 100 C4 2.5 TDI 115 PS, kupione od starszego Pana w Kłodzku w listopadzie 2009. Auto zostało sprowadzone 3 lata temu z Austrii, miało udokumentowany przebieg 230k km, kupiłem go z przebiegiem 293k km, wczoraj na szafe weszło 300k i sądze, że przebieg prawdziwy. Auto bezwypadkowe, coprawda lakierowanie tu i uwdzie ale dobrze to wygląda a że ładnych egzemplarzy w umiarkowanej cenie nie ma za wiele więc zapadła decyzja o kupnie.
Jest kilka detali do zrobienia, ale jak sam Pan sprzedawca powiedział "on sie na tym nie zna, jak coś piszczy i skrzypi to jedzie do warsztatu i naprawia" - Efekt dziś jest, ale nie jest to nic strasznego czego nie można by przełknąć.
Z wyposażenia mam klimke, elektryczne szyby, central i abs, jakiś gril kamei ale średnio mi sie to podoba.. Soczewkowe lampki, lotke na klapie i ładnie zachowany materiałowy środek.
W planach jest blenda z lampami od A6, może xenon ze spryskiwaczami z A3 w zderzaku, o ile będzie to możliwe to pakiet chrom w szyby, listwy w kolorze nadwozia, alu 16' właśnie wróciło z naprawy, jak będzie troszke cieplej dostaną nowy lakier i nowe 215/55 żeby dobrze kleiła sie drogi. Niestety po zimowych przygodach zdeś na dziobiie troche ucierpiał, też będzie lakierowany.
Z mechanicznych rzeczy do wymiany ta pier.. rolka paska za kosmiczne pieniądze, wachacze przód (już leżą) jeden przegub (też jest) i chyba tuleje pod wózkiem bo lewa strona troszke stuka na szybkich dziurach... na dalszym planie są kpl. hamulce tył i przód. Takie rzeczy jak gałki z centymetrowym luzem i płyny wymieniłem zaraz następnego dnia po zakupie.
Mam nadzieje, że znajdę tutaj kilka porad odnośnie mojego krążownika, będe zaglądał coraz częściej.
Jak przyjdą roztopki zrobimy ładną sesje, narazie w zimowej sceneriiiiii, Szerokości :mrgreen: