100 C4 S4 2,5 TDI Fela 17" KW 10J, Gleba, CHROM
No widać że kolorystyka kierki dopasowała i jest ekstra , zastanawiałem sie ostatnio nad zmianą błotników u siebie i coekawiło mnie jedno czy nie bedą koła za bardzo schowane bo w S-ce zawieszenie jest chyba szersze co ?
Co do kierki mam taką na sprzedanie tyle że przydałoby sie obszyś na nowo ,
kompletną z taśmą.
a6-c4-sprzedam-kierownice-s-line-komple ... t31203.htm
Co do kierki mam taką na sprzedanie tyle że przydałoby sie obszyś na nowo ,
kompletną z taśmą.
a6-c4-sprzedam-kierownice-s-line-komple ... t31203.htm
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9TDI 110KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
robak26, no kiera siadła elegancko i odmłodziła samochodzik o parę latek
garo, w tym miesiącu powinno autko być pomalowane, powoli a do przodu, może to śmiesznie zabrzmi ale wszystkie mody jakie robie to tak choćby za darmo, czyli rok temu przestałem palić i zamiast fajek, miesięcznie 300 zł idzie na mody, same plusy z zaprzestania palenia. pozdro

garo, w tym miesiącu powinno autko być pomalowane, powoli a do przodu, może to śmiesznie zabrzmi ale wszystkie mody jakie robie to tak choćby za darmo, czyli rok temu przestałem palić i zamiast fajek, miesięcznie 300 zł idzie na mody, same plusy z zaprzestania palenia. pozdro
Też nie palę, ani jednego jeszcze nie paliłem
OT
-=Rafal=- ale masz 193kuce
[ Dodano: 2011-02-13, 19:34 ]
W końcu oblukane na żywo, miło się gawendziło no i do kolekcji przyszła przejażdżka 2.5TDI AAT,
No to powiem jak przód będzie pomalowany i poskładany i środeczek trochę wyczyszczony to będzie ogień
Jak będzie gotowy to wiesz
Pozdro 

OT
-=Rafal=- ale masz 193kuce

[ Dodano: 2011-02-13, 19:34 ]
W końcu oblukane na żywo, miło się gawendziło no i do kolekcji przyszła przejażdżka 2.5TDI AAT,

Audi A6 Avant 3.0TFSI 

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
garo, mi też było miło pogadać i pojeździć 2.6, na czyszczenie jeszcze przyjdzie czas bo tak to zbytnio niemam od poniedziałku do niedzieli praca, z wolnego czasu to albo rezanko albo czas z rodzinkom
ale może po malowaniu i polerce wyczyszczę środek, jutro jadę do lakiernika ostatecznie zaklepać termin i cenę, pozdrówka

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
Witam, więc tak parę nowych wieści na temat mojego autka, przód od S4 jest poskładany już na samochodzie zostało go już tylko pomalować
jutro samochód wjeżdza na lakiernie i myśle że pod koniec tygodnia będzie już pomalowany
mam niestety mały problem, a mianowicie nie mogę znaleźć nadkoli na przód od S4 i szlak mnie trafia bo jak tu w taką pogodę jeździć bez nadkoli? sól zeżre mi błotniki i zawali całą komorę
, kolejnym etapem moich prac będą części mechaniczne, czyli naważniejsze to rozrząd i cała zawiecha przodu, także z 3k PLN musze nazbierać i nie będzie narazie juz na żadne mody, aaaa bym zapomniał, rozpóreczka na przód jeszcze zawita, już zakupiona
dodam fotkę tyłu z małym gadżecikiem czyli ramka A6klubu. pozdrowienia dla wszystkich
![Obrazek]()