lewa jest ciemniejsza a prawa jeszcze bardziej. spróbuje później to jakoś wyczyścić tak jak mówisz, od środka, myślałem że to okopcone z wydechu ale przecież wydech jest z drugiej strony...
lampka umyta od środka ojjj roboty było masa. wycinałem cały tył ten czarny plastik, czyściłem cały środek i kleiłem spawarką do plastiku. oto efekty... niestety nie było czasu na fotostory bo to tak na szybko robione przy niedzieli :mrgreen:
No to ci sie trafila okazja. Tak z mojej strony to wylal te emblematy z klapy nagrzewnica i 5 minut roboty a dupcia bedzie ladniej wygladac Oczywiscie OOOO zostaw No i wpadaj w koncu na jakis spot teraz z chopakami z pka80 spotykamy sie w co druga srode w Rybniku na realu nastepy wypada 27.10 Pozdro
Matt_04, mam problem bo 6 mi ktoś gwizdnął zarysował i zrobił mały wgniocik, narazie mam dużo do roboty z autkiem także na spotach narazie nie będe sie pokazywał :mrgreen: może kiedys...
Dawid2542, ja jezdzilem z blotnikiem dziurawym i nikt sie ze mnie nie smial :-P wazne to pogadac powymieniac sie zdaniami tam nikt nie ma idealnego samochodu zawsze sie znajdzie cos do zrbienia a co do "6" mam gdzies taka moge ci dac
po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć wszytstkie potrzebne graty do sprysków na reflektory tj. spryski, listewki pod lampy, zbiorniczek spryskiwaczy, pompka no i manetka pod spryski na lampy. narazie przyszły mi spryski i manetka na zbiorniczek jeszcze czekam, kurier nie dotarł heh po weekendzie czeka mnie malowanie i montaż. a oto kilka fotek narazie wszystko osobno:
Ta manetka jest z Audi 100 gdzie była dodatkowa funkcja int czyli intensywnego spryskiwania szyby za pomocą jakiegoś płynu czyszczącego. Był do tego oddzielny mały zbiorniczkiem na ten płyn.