Wiesz co,zainteresowalo mnie ta procedura którą użyliście. Móglbys mi przesłać linka instrukcję krok po kroku? Mimo że mam ervina to z chęcią zobaczyłbym jak wygląda wasza procedura. Byłbym wdzięczny za linka czy za pdf a.
To ciekawe co piszesz. Z moich wypocin zdołałem znaleść to że podczas wymiany należy odpiąć kabel z mechatroniki , zamknąć auto i odczekać 15 min około. Potem nie powinno się otwierać drzwi bo auto mówi automacie aby nabił ciśnienie w akumulatorze i nonstop chodzi dopuki nie nabije ciśnienia i wtedy może się spalic pompka oleju w mechatronicr. Wiem troche skomplikowane ale ma sens. Audi niby nie przewidział zabezpueczenia w przypadku braku oleju w mechatronoce.
Chętnie zobaczę wasz krok po kroku i dam Ci znać czy są jakies odchylenia od ervin audi krok po kroku.
A propo filtrów dobrze zrozumiałem? Nie wymienialiście?
Ja robiłem wymiane w Audi w Pl. Bez filtrow!!! Ale chodzi jak nowa. Tyle że chciałbym sam to zrobic z filtrami bynajmniej wiemy co mamy i jsk zrobione
Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
Ps. Texa znam to dość drogi system ogarnia wszystko auta traktory motorowki tiry i osobowe. A teśc twierdzi że nie da rady tym nic zrobic tylko kasowac błędy