[ Dodano: 2019-09-26, 17:35 ]
Mając auto za kilkadziesiąt tysięcy złotych i wydanie raz na 60 tysięcy km kwoty niecałych 1500 zł nie powinno stanowić żadnego problemu. Jeśli tak jest, to ktoś miał niezłą zachciankę i kupił sobie za drogie auto

Czemu nie lejesz oleju do silnika z aso? Brednie tu wypisujesz i tyle z tymi wywodami na temat oleju do 0b5. Skrzynia ma już 10 lat i zamienników jest pełno. A jeśli się wysypie to na pewno nie przez olej. Takie są te skrzynie że trzeba wymienić czasem elektrozawory lub sprzęgło i olej z aso w niczym tu nie pomoże.mat1324 pisze:Dlatego swoje auto serwisuję wraz z mechanikiem. Kupuję części, jadę do niego, działamy przez kilka godzin i wracam. Wiem co i jak zostało zrobione.
[ Dodano: 2019-09-26, 17:35 ]
Mając auto za kilkadziesiąt tysięcy złotych i wydanie raz na 60 tysięcy km kwoty niecałych 1500 zł nie powinno stanowić żadnego problemu. Jeśli tak jest, to ktoś miał niezłą zachciankę i kupił sobie za drogie auto. Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi i się nie obrazisz. Oczywiście można oszczędzać, ale jest to pozorna oszczędność, bo jest spora szansa, że skrzynia szybciej odmówi posłuszeństwa.