Mam pytanie. Ostatnio jak robiłem zabezpieczenie do samochodu , elektronik sprawdził ze posiadam obecnie oprogramowanie skrzyni 104 (wg. jego programu) obecnie jest możliwość wgrania 106 (czyli 2 wersje wyżej)
Pytanie,
- mechanik który mi wymienia olej w skrzyni i silniku mówi zeby jechac do aso i wgrać najnowszą wesje.
- w aso twierdzą ze wgrywa się tylko wtedy jak coś się dzieje
- mechanik mój mówi że skoro są nowsze wersje to napewno zostało poprawione jej działanie
i teraz:
- czy wgrywać?
- czy to bezpieczne (podobno aso bierze podpis że na nasze ryzyko)
dziekuje za pomoc
Aktualizacja oprogramowania skrzyni A6 C7 313
Tutaj masz odpowiedź na twoje pytany czy jest sens. Jeśli masz zbędne 250zł to możesz je zainwestować i w najgorszym przypadku zostanie Ci świadomość, że twoja skrzynia pracuje na najnowszym sofciemat1324 pisze:Jeźdź do ASO i zrób aktualizację na własną odpowiedzialność i tyle. Na 99,99% nic się nie stanie, a może być lepiej
. Bez powodu nie wypuścili dwóch wersji softu (105 i 106).

Bardziej mnie interesowało czy ktoś z członków forum taką akcję zrobił - ale wtedy kiedy nic się nie działo ze skrzynią.COrel1308 pisze:Tutaj masz odpowiedź na twoje pytany czy jest sens. Jeśli masz zbędne 250zł to możesz je zainwestować i w najgorszym przypadku zostanie Ci świadomość, że twoja skrzynia pracuje na najnowszym sofciemat1324 pisze:Jeźdź do ASO i zrób aktualizację na własną odpowiedzialność i tyle. Na 99,99% nic się nie stanie, a może być lepiej
. Bez powodu nie wypuścili dwóch wersji softu (105 i 106).