akcja serwisowa A6 C7 2011
akcja serwisowa A6 C7 2011
Witam,
Dzisiaj trochę przypadkowo (dzwoniłem do serwisu z zupełnie innym tematem i po podaniu nr VIN) dowiedziałem się, że moje auto (produkacja wrzesień 2011, silnik jak w opisie) podlega dwóm akcjom serwisowym:
1. aktualizacja oprogramowania stystemu komfortowego (szyby, zamki, światła wew. itp.)
2. oprogramowanie silnika
jestem umówiony na najbliższy poniedziałek do ASO.
Może sa inni podobnie jak ja nieświadomi, których ASO z własnej inicjatywy nie poinformowało o przeprowadzanej akcji. Dodam, że byłem już u nich na pierwszym przeglądzie gwarancyjno / okresowym i mają namiary do mnie...
pozdrawiam,
MK
Dzisiaj trochę przypadkowo (dzwoniłem do serwisu z zupełnie innym tematem i po podaniu nr VIN) dowiedziałem się, że moje auto (produkacja wrzesień 2011, silnik jak w opisie) podlega dwóm akcjom serwisowym:
1. aktualizacja oprogramowania stystemu komfortowego (szyby, zamki, światła wew. itp.)
2. oprogramowanie silnika
jestem umówiony na najbliższy poniedziałek do ASO.
Może sa inni podobnie jak ja nieświadomi, których ASO z własnej inicjatywy nie poinformowało o przeprowadzanej akcji. Dodam, że byłem już u nich na pierwszym przeglądzie gwarancyjno / okresowym i mają namiary do mnie...
pozdrawiam,
MK
calnij do innego serwisu. bo pierwsze slysze o czyms takim jak przepisanie na Polske.fenomenalny pisze:Ja dzis dzownilem do serwisu i powiedziaono mi tak: musi pan sie pojawic w serwisie aby skserowac dowod rejestracyjny i przepisac auto na polske wtedy wyjdzie czy sa jakies akcje serwisowe
ja w moim wczesniej bylem na przegladzie okresowym na 30 tys km i moze dlatego wezwali mnie po podaniu nr vin przez telefon i moze dlatego ze mam nadal eurogwarancje
jak chcesz dam ci namiar na prv na solidnego doradce serwisowego z ASO
Info wysyłają tylko jak akcja wymaga natychmiastowego wykonania.fenomenalny pisze:slaby, kiedy to wyszlo? czy jak mnie maja juz w polskim seriwsie to jakies info dostane od nich?
Zazwyczaj zostajesz poinformowany o wymaganej akcji przy wizycie w ASO jak wbija się twój numer vin w else i wyskakuje info o akcji.
Jest RS7 Plus PERFOR 4.0 V8 TFSI
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.6 ABC 150KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: