A6 C7 Procedura startu Bitdi 313
-
- Forum Audi A6 / A7
Na P ma te ograniczenie na N nie sprawdziłem powiem szczerze wieczorem wrócę z trasy sprawdze . Dzwonilem nawet do serwisu prowadzili mnie krok po kroku i nie wyglądało to tak jak na YouTube przy tym silniku .Ostatecznie zaprzestalem prób gdyż powiedzieli mi w aso ze może mi sie olej zagotowac czy coś takiego i przy najbliższej wizycie na wymianę oleju sami sprawdza jak to wyglada . Kurde na necie różnie to robią maja skrzynię na S albo na M na ustawieniu drive selekt na dynamik czy tez na auto próbowałem na każdy sposob .....
-
- Forum Audi A6 / A7
A wylaczyles esp? Bez tego to nie zadzialaSpeedhuman pisze:Na P ma te ograniczenie na N nie sprawdziłem powiem szczerze wieczorem wrócę z trasy sprawdze . Dzwonilem nawet do serwisu prowadzili mnie krok po kroku i nie wyglądało to tak jak na YouTube przy tym silniku .Ostatecznie zaprzestalem prób gdyż powiedzieli mi w aso ze może mi sie olej zagotowac czy coś takiego i przy najbliższej wizycie na wymianę oleju sami sprawdza jak to wyglada . Kurde na necie różnie to robią maja skrzynię na S albo na M na ustawieniu drive selekt na dynamik czy tez na auto próbowałem na każdy sposob .....