Sklep Ipart
Sklep
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive

A6 C7 Procedura startu Bitdi 313

Silniki wysokoprężne
Speedhuman
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Speedhuman » 30 wrz 2013, 11:02

Na P ma te ograniczenie na N nie sprawdziłem powiem szczerze wieczorem wrócę z trasy sprawdze . Dzwonilem nawet do serwisu prowadzili mnie krok po kroku i nie wyglądało to tak jak na YouTube przy tym silniku .Ostatecznie zaprzestalem prób gdyż powiedzieli mi w aso ze może mi sie olej zagotowac czy coś takiego i przy najbliższej wizycie na wymianę oleju sami sprawdza jak to wyglada . Kurde na necie różnie to robią maja skrzynię na S albo na M na ustawieniu drive selekt na dynamik czy tez na auto próbowałem na każdy sposob .....

Awatar użytkownika
Zagór
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Piotr
Rocznik: 1998
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 1.8T APU 150KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna
Kontakt:

Post autor: Zagór » 05 paź 2013, 18:14

LC jest wbudowane w auta wyposażone w S-Tronic, Ci którzy będą startować w sposób opisyny na poprzedniej stronie, szybko dorobią się konieczności zakupu konwertera :(

Kurczak1985
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Kurczak1985 » 18 lis 2013, 21:24

Speedhuman pisze:Na P ma te ograniczenie na N nie sprawdziłem powiem szczerze wieczorem wrócę z trasy sprawdze . Dzwonilem nawet do serwisu prowadzili mnie krok po kroku i nie wyglądało to tak jak na YouTube przy tym silniku .Ostatecznie zaprzestalem prób gdyż powiedzieli mi w aso ze może mi sie olej zagotowac czy coś takiego i przy najbliższej wizycie na wymianę oleju sami sprawdza jak to wyglada . Kurde na necie różnie to robią maja skrzynię na S albo na M na ustawieniu drive selekt na dynamik czy tez na auto próbowałem na każdy sposob .....
A wylaczyles esp? Bez tego to nie zadziala :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C7 (2011-2018)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl