[c6 4.2q]swieci sie kontrolka CHECK ENGINE i buda sietrzesie
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
[c6 4.2q]swieci sie kontrolka CHECK ENGINE i buda sietrzesie
witam..dzisiaj jak wracalem do domu zapalila mi sie kontrolka CHECK ENGINE i caly samochod dostal wibracji...ledwo dojechalem do domu...ludzie ratujcieee!!!
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 03:05 przez maciejoszczak, łącznie zmieniany 1 raz.
magic
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
sorry jestem nowicjusz i laik...co to jest vag?...
[ Dodano: 2008-12-28, 20:41 ]
mysle ze nie obejdzie sie bez wrsztatu...tylko mam dosc autoryzowanych serwisow (kasuja jak za zboze i odwalaja totalna popeline)...zna ktos moze jakis dobry warsztat w trojmiescie do audi C6 4.2 q w sedanie?
[ Dodano: 2008-12-28, 20:47 ]
[ Dodano: 2008-12-28, 20:41 ]
mysle ze nie obejdzie sie bez wrsztatu...tylko mam dosc autoryzowanych serwisow (kasuja jak za zboze i odwalaja totalna popeline)...zna ktos moze jakis dobry warsztat w trojmiescie do audi C6 4.2 q w sedanie?
[ Dodano: 2008-12-28, 20:47 ]
sorry za moja glupote juz wiem co to VAG...sprawdzilem w necie ale ja nie mam ani vaga ani interfejsu ale musze sie w ten sprzet chyba zaopatrzyc w najblizszym czasie ale z drugiej strony w sumie zaplacilem przwie 100000 zl za to auto bo chcialem miec bezawaryjne i kilka lat spokojnie ttylko jezdzic i wlewac paliwo...hehehe...szlag by to trafil...ale dzieki serdeczne za pierwsza wskazowkeArek_R pisze:Sprawdz VAG'iem co jest grane.
magic
Jesli trojmiasto to sproboj w www.vass.pl koleś ktory tam jest chyba szefem ma wlasnie V8 4.2. Powiedz ze warsztat polecil ci kolega od A6 z uszkodzonymi napinaczami rozrządu.
Oczywiscie mozesz tez jechac do ASO ale juz wiadomo ze skasuja.
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
ok wielkie dzieki ale czy oni sie znaja tez na audikach bo widze ze oni sa glownie od VWArek_R pisze:Jesli trojmiasto to sproboj w www.vass.pl koleś ktory tam jest chyba szefem ma wlasnie V8 4.2. Powiedz ze warsztat polecil ci kolega od A6 z uszkodzonymi napinaczami rozrządu.
magic
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7
dzieki za pomoc...bylem juz w warsztacie i po tescie wyszlo ze 3-ci gar nie pracuje i trzeba wymienic najprawdopodobniej cewke ale musze czekac bo nigdzie od reki nie ma...jutro bede wiedzial czy postawili dobra diagnoze...pozro dla wszystkich audikowcow!!!
[ Dodano: 2008-12-29, 11:04 ]
... i jeszcze jedno ...czy ten vass jest prosty w obsludze?...bo zastanawiam sie nad kupnem ...tylko czy jak nie jestem mechanikiem to bede umial sobie sam zdiagnozowac samochod czy to jest wyzsza filozofia?...mam laptopa i posiadam standardowa wiedze na temat jego obslugi...czy to wystarczy do obslugi vassa?
[ Dodano: 2008-12-29, 11:04 ]
... i jeszcze jedno ...czy ten vass jest prosty w obsludze?...bo zastanawiam sie nad kupnem ...tylko czy jak nie jestem mechanikiem to bede umial sobie sam zdiagnozowac samochod czy to jest wyzsza filozofia?...mam laptopa i posiadam standardowa wiedze na temat jego obslugi...czy to wystarczy do obslugi vassa?

magic
- Doc
- Administrator
- Imię: Andrzej
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.7TDI 180KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
_uwaga
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.
- maciejoszczak
- Forum Audi A6 / A7