[A6 C6] Audi A6 problem z uruchomieniem
[A6 C6] Audi A6 problem z uruchomieniem
Witam,
Proszę o pomoc w sprawie związanej z odpalaniem silnika.
Problem mam taki, że po jeździe i wyłączeniu silnika, jak ponownie - od razu- (nie wysiadając z auta)
próbuję uruchomić silnik to nie zapala. Dopiero jak wyjdę z samochodu, zamknę go pilotem, otworzę, to odpala.
Co może być przyczyną, że nie uruchamia bezpośrednio po wyłączeniu silnika.
Z góry dzięki za pomoc.
Problem mam taki, że po jeździe i wyłączeniu silnika, jak ponownie - od razu- (nie wysiadając z auta)
próbuję uruchomić silnik to nie zapala. Dopiero jak wyjdę z samochodu, zamknę go pilotem, otworzę, to odpala.
Z góry dzięki za pomoc.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Radosław
- Rocznik: 2004
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0T CREH 340KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna
Re: Audi A6 problem z uruchomieniem
Wybrałeś właściwy dział.Exil30 pisze:Witam,
Z góry dzięki za pomoc.
Rozumiem, że dopiero kupisz auto z takimi problemami, a to co opisujesz to koszmarny sen.
Ale Ty nie jesteś od tego by pisać, że to nie ten dział itp. Zadał pytanie i to Ty nie potrafiłeś na niego odpowiedzieć tylko napisałeś, że to nie ten dział...Wyrwiząb pisze:Wystarczy trochę pomyśleć, przez takich jak Ty robi się straszny bałagan. Masz dział techniczny, w nim rodzaj silników jak i typ auta. Niesamowite, że tego nie pojmujesz a jednocześnie potrafisz prowadzić pojazd mechaniczny.

- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Zatem piszmy w działach które akurat mamy otwarteKL4K50N pisze:Ale Ty nie jesteś od tego by pisać, że to nie ten dział itp. Zadał pytanie i to Ty nie potrafiłeś na niego odpowiedzieć tylko napisałeś, że to nie ten dział...Wyrwiząb pisze:Wystarczy trochę pomyśleć, przez takich jak Ty robi się straszny bałagan. Masz dział techniczny, w nim rodzaj silników jak i typ auta. Niesamowite, że tego nie pojmujesz a jednocześnie potrafisz prowadzić pojazd mechaniczny.

A ja myślę, że nie ma po co dalej ciągnąć tego wątku. Napisałem ten sam temat w prawidłowym dziale i otrzymałem odpowiedź, bez komentarzy co do mojej inteligencji
czy prawidłowości zadawania pytań.
Szkoda tylko, że ludzie, którzy tak mocno czują się predestynowani do dbania o porządek na forum, sami naruszają jego regulamin, pisząc posty nie związane z postawionym w temacie pytaniem i często odnosząc się do inteligencji innych osób, tak jakby mieli o nich jakiekolwiek pojęcie. Ale przecież gdzieś te życiowe niepowodzenia trzeba wyładować - najlepiej anonimowo w internecie.
Szkoda tylko, że ludzie, którzy tak mocno czują się predestynowani do dbania o porządek na forum, sami naruszają jego regulamin, pisząc posty nie związane z postawionym w temacie pytaniem i często odnosząc się do inteligencji innych osób, tak jakby mieli o nich jakiekolwiek pojęcie. Ale przecież gdzieś te życiowe niepowodzenia trzeba wyładować - najlepiej anonimowo w internecie.
- Wyrwiząb
- Forum Audi A6 / A7
Masz racjęExil30 pisze:A ja myślę, że nie ma po co dalej ciągnąć tego wątku. Napisałem ten sam temat w prawidłowym dziale i otrzymałem odpowiedź, bez komentarzy co do mojej inteligencji