[ Dodano: 2011-05-15, 15:48 ]
pomocy co mam robić

ciekawe skąd wziąłeś informację, że cewka kosztuje 400PLN... Mi padły 2 jedna kilka dni po drugiej, płaciłem w ASO 187PLN (fabrycznie 06E905115 zastąpiona przez 06E905115E), po czym przy zakupie drugiej zapytałem o akcje serwisowe i faktycznie okazało się, że podlega to akcji, jestem umówiony na wymianę pozostałych na wtorek. Mam auto z polskiego salonu i jestem w bazie i9mportera bo cały czas dostaje materiały marketingowe itd, ale nikt do serwisu mnie nie zapraszał, w ASO uzyskałem informację, że jest to tzw. akcja bez przywołania tj. jak się zapytasz to Ci powiedzą, albo jak jesteś na przeglądzie w ASO (myślę, że niewiele aut w wieku ponad 5 lat tam jeździ)... Miło ze strony Audi, że kilka lat po zakończeniu gwarancji wymieniają coś na swój koszt.max2301 pisze:..
[ Dodano: 2011-05-18, 22:03 ]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 2011-05-18, 22:04 ]
Witam
Dzisiaj tak jak mówiłem byłem w serwisie lelek Opole ,bez najmniejszego problemu wymienili wszystkie cewki ( koszt jednej w serwisie 400 zł.) i skasowali błędy. A wszystko za darmo. Trochę się zmartwiłem na początku jak auto zaczęło przerywać bo niektórzy mechanicy straszyli różnymi teoriami ale dzięki klubowi A6 miałem szczęście i szósteczka jest w idealnym stanie.
Dzięki