[ TIP+Q] Skutek wymiany oleju w skrzyni po 200kkm
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 220KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Glupie interpretacje bledow wystepuja czesto w przypadku:
czytania testerem uniwersalnym i wybraniu zlego auta;
j.w. z dodatkowo wlaczonym jezykiem polskim - tlumaczenie jest dalekie od idealu.
Skrzynie 6HP sa wrazliwe na jakosc oleju, dlatego nalezy stosowac oryginalny. Koszt ori oleju w detalu ksztaltuje sie na poziomie 80zl za litr.
czytania testerem uniwersalnym i wybraniu zlego auta;
j.w. z dodatkowo wlaczonym jezykiem polskim - tlumaczenie jest dalekie od idealu.
Skrzynie 6HP sa wrazliwe na jakosc oleju, dlatego nalezy stosowac oryginalny. Koszt ori oleju w detalu ksztaltuje sie na poziomie 80zl za litr.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Norbert
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Miałem do czynienia z Auto Wawer i z Midparts. W Auto Wawer wymieniałem olej w asb tylko w aucie innej marki (Saab 9-3). Auto przód napęd, mała skrzynia, mało oleju a cena wyższa niż w Midparts za Tiptronic w A6. Klient który przy mnie odbierał BMW X5 po remoncie skrzyni, darł się niemiłosiernie że zjeb... mu skrzynie, bo auto nie chce przyspieszać i nie wie za co dał 7 tys zł. Czy słuszne były jego uwagi, nie wiem. Opisuję sytuację.
Natomiast Midparts wymienił mi olej w Tipie w A6 i nie wykonał wycofania adaptacji, a tego co czytam to chyba powinni to zrobić. Tak więc sam nie wiem co myśleć o wyżej wymienionych warsztatach.
Natomiast Midparts wymienił mi olej w Tipie w A6 i nie wykonał wycofania adaptacji, a tego co czytam to chyba powinni to zrobić. Tak więc sam nie wiem co myśleć o wyżej wymienionych warsztatach.