Ile masz tam kucy u siebie? Ja zrobiłem program na 170 i teraz ładnie przyśpiesza prędzej potrafił zamulać tak jak mówisz.
140 koni. A jak Twoja skrzynia to znosi? Też myślałem nad programem ale z tego co słyszałem to te skrzynie nie lubią podnoszenia mocy.
Właśnie zimą to objawy się nasiliły, i zastanawia mnie czym to może być spowodowaneDaniel121s pisze: ↑28 lut 2022, 21:06Hej miałem a6c6 z multitronickiem i też tak miałem a zwłaszcza widoczne to było zima na nierozgrzanym oleju.
A u mnie po rozgrzaniu oleju jest lekka poprawa ale efekt przymulenia nie znika całkowicieDaniel121s pisze: ↑28 lut 2022, 21:43Mi za bardzo to nie przeszkadzało i nie wnikałem w temat bo po rozgrzaniu wszystko wracało do normy.
Kiedyś coś obiło mi się o uszy, że zrobienie na 170 koni plus usuwanie klap kosztuje około 1500 zł, ale nie wiem czy to dużo czy mało. Widziałem temat z Twoją a6, muszę przyznać, że jest ładna
Ogólnie program coś koło tysiaka może trochę więcej więc z usunięciem klap to może i dobra cena. Ja z Helu ale pracuje w Gdyni na Oksywiu to na pewno mnie widziałeśDarek8935 pisze: ↑03 mar 2022, 17:19Kiedyś coś obiło mi się o uszy, że zrobienie na 170 koni plus usuwanie klap kosztuje około 1500 zł, ale nie wiem czy to dużo czy mało. Widziałem temat z Twoją a6, muszę przyznać, że jest ładnaWidzę, że jesteś z Pucka, możliwe, że Cię kiedyś mijałem bo mieszkam na Pogórzu
![]()