Panowie mam pytanko czy mial ktos Taki przypadek test VCDS wykazal ze wtryski leja , a na stole po djagnozie okazalo sie ze sa dobre ? , lub odwrotnie .....

Pozdrawiam
I tutaj się mylisz bo pierwsza partia rozpylaczy do regeneracji wtrysków poszła w listopadzie...I nie wszyscy je dostali...a prawda jest taka że wszyscy ponabierali wody w gębę,jest serwis w Polsce który dostał 50 kompletów do regeneracji wtrysków na nr 0445115078 czyli?michalnowak pisze:Jakby udostepniali to wszystkimRobert74 pisze: A taki pewny jesteś że nie udostępnia niektórym serwisom Boscha
Takie rady to raczej wysyłaj na PW..Bo bzdury piszesz.Logika sama w sobie nakazuję wymianę wszystkich wtryskiwaczy.Każdy serwis Ci to powie a nawet autoryzowany serwis diesla..To jest wycieranie dupy szkłem..Przyznaj że po prostu cię nie stać na nowe i tyle...michalnowak pisze:Najwazniejsza diagnoza są objawy i do nich sie powinno odnosic.
Są objawy = wymieniaj. one nie znikna i trzeba sie z tym pogodzic.
osboscie polecam wymieniac nie wszystkie a wlasnie te ktore sa wadliwe. bo pomimo wielu tutaj jasnowidzow nikt nie wie i nie przewidzi jak dlugo wtrysk ktory zostal moze dalej swietnie sie sprawowac w samochodzie. moze zrobic 1000km a moze zrobic 20,000km
Nie odnoś się do VCDSa kolego,od dawna koledzy tutaj monitują że nie są to rzetelne dane..Masz objawy to warsztat i wymiana...Dam Ci znać na PW za 3-4 dni gdzie co i jak..andi50 pisze:Witam !
Panowie mam pytanko czy mial ktos Taki przypadek test VCDS wykazal ze wtryski leja , a na stole po djagnozie okazalo sie ze sa dobre ? , lub odwrotnie .....Jeszcze jedno jaki koszt wtrysku szt. po regeneracji w niemczech ? w polsce tego nikt nie robi az dziwne czy sie myle ..
Pozdrawiam
Każdy robi jak uważa..Tylko żebyś się nie zdziwił kiedyś czego Ci nie życzę bo to jest CR..a CR to jest jak jak koń,idzie do końca aż nie padnie...Wymieniając 2 wtryski poprawiła Ci się kultura pracy silnika...i oby Cię to nie zwiodło..Koniec wywodów w tej kwestii z mojej strony...michalnowak pisze:No ja akurat kupiłem nowe , a ze tylko dwie sztuki no coz nie wymieniam elementów w samochodzie które nie wymagaja wymiany - prosteRobert74 pisze:Przyznaj że po prostu cię nie stać na nowe i tyle...
A mi się wydaje że właśnie te regenerowane to są te same co niby te nowe z końcówką BD..Wiem że jeden zakład robił 50 kompletów właśnie dla Boscha..Wiem że facet je wyregenerowane odsyłał do Niemiec..Nie mógł żadnego wtrysku sprzedać w kraju.Dziwna sprawa z tymi wtryskami,regeneracjami..kamil666 pisze:239,99 € to jest cena regeneracji? to obecnie ponad 960 zł.
Nowe za ok. 1000 zł można dorwać.