[A6 C6 2.7TDI] PROBLEM Z "PRZEPUSTNICĄ"
-
- Forum Audi A6 / A7
Może (a nawet na pewno) ja jestem laikiem ale za robotę przy tych cięgnach ponad 900 PLN <szok> a ile to zajmuje czasu - cały dzień???stinger pisze:Panowie zestaw naprawczy w ASO do kolektorów kosztuje 70 zł brutto na jedna strone kolektora (nr części 059198212), więc komplet 140 zł i wybór montażu we własnym zakresie lub ASO. Ja wybrałem ASO cena za pełną usługę i części 1100 zł
To do wymiany tego potrzeba zdejmować całe kolektory?
Audi A6 Avant S-line
właśnie się zaczynam zastanawiać o co tu chodzi? ja mam do wymiany dwa cięgna - z lewej - jakiś kowal nie wiadomo kiedy skręcił je wkrętami i się blokuje, a z prawej jest podobno klejona.... tak Panowie w Samko przy robocie skrzynie wykryli...fenomenalny pisze:Nachbar, Hmm zalezy co wchodzi w skald tego zestawu naprawczego:) ale to mega duzo! Dla mnie sciagniecie i zalozenie kolektorow to okolo 1godizny czasu za dwie strony.
Jeżeli to nie takie trudne i polega wyłącznie na wyjęciu i włożeniu

Audi A6 Avant S-line
-
- Forum Audi A6 / A7
Ok dzieki Przemciostinger pisze:Panowie zestaw naprawczy w ASO do kolektorów kosztuje 70 zł brutto na jedna strone kolektora (nr części 059198212), więc komplet 140 zł i wybór montażu we własnym zakresie lub ASO. Ja wybrałem ASO cena za pełną usługę i części 1100 zł - ważne że mam gwarancję na usługę i części więc się nie martwie. Na razie efekt osiągnięty - zapomniałem o klapach kolektora
Ale w takim razie czemu stinger pisal o komplecie czyli 2szt. ?